Як запустити вебпортал — успішний підхід

page main image

Перше враження відіграє суттєву роль для досягнення успіху. Це правило справедливе і для вебпорталів. З сьогоднішнім глобальним ринком, що є складною грою технологій, розробка корпоративних вебпорталів є ключем до ефективної діяльності. Перед фахівцями стоїть складне завдання, необхідно створити конкретний, зручний для користувача вебпортал, який легко завантажує масивні дані і обробляє стрімке зростання трафіку для хорошої роботи порталу. 

Чи потрібен вашому бізнесу вебпортал, і в чому різниця між ним і вебсайтом? Простіше кажучи, вебпортал — це спеціально розроблений сайт із певними функціями. Наприклад, динамічний контент змінюється частіше, ніж на типовому вебсайті, це покращує контент і досвід користування просунутим сайтом.

Причини замовити послугу з розробки вебпорталу

Розробка та проєктування вебпорталу — це складне мистецтво, оскільки його функціональність дуже важко візуалізувати. Якщо ви тільки розпочали свій бізнес або вирішили створити для нього вебплатформу, ви маєте визначити, що саме вам необхідно. Головна особливість порталу полягає в тому, що до нього можна отримати доступ за унікальною URL-адресою та з унікальним ім’ям користувача і паролем. Крім того, динамічний контент змінюється частіше, ніж на звичайному сайті.

Завдяки широкому функціоналу вебпорталу координація взаємодії між клієнтами та компанією стає кращою. Захист вебпорталів і їхня швидкість значно вищі, що змушує аудиторію довіряти їм. Окрім іншого, це різні, множинні джерела інтеграції для забезпечення уніфікованої інформації та інших функцій управління користувачами та дозволами.

Hire-a-web-developer

Ви можете найняти веброзробників повного стеку послуг для реалізації типових вебпорталів: B2B або B2C, електронна комерція, портали для партнерів компанії, реселерів, постачальників, SaaS, CRM, співтовариство користувачів.

Впровадження користувацького порталу у ваш бізнес – це важливе рішення, якому слід приділити велику увагу, зокрема визначенню ключових функцій, які вам потрібні.

Якщо ви не впевнені, яке рішення найкраще підходить для вашого бізнесу — сайт або вебпортал — проконсультуйтеся з ІТ-фахівцями. PNN Soft працює на ринку впродовж 20 років, тому ми можемо надати вам якісну консультацію з урахуванням сфери вашого бізнесу.

Обирайте з розумом. Технології, які принесуть інновації у ваш вебпортал

Штучний інтелект і машинне навчання, які оптимізують алгоритми вашого порталу. Більш складні системи можуть надавати чітку та достовірну інформацію для аналізу та прогнозування попиту. Це особливо вірно для вебпорталів, які продають товари або послуги. Для запуску порталу B2B і B2C або клієнтського порталу SaaS — оцінка поведінки користувача та його інтересу до певного продукту є ключовим фактором успіху.

ШІ технологія вдосконалює портали призначені для оцінки ефективності реклами та просування вашого бізнесу. Наприклад, ви, як власник, реєструєтесь на певній платформі, вводите дані про свій бізнес та його діяльність, які аналізують його та дають оцінку успішності. Якісні портали такого типу, як правило, платні. А їхнє створення є складним, комплексним, потребує технічної підтримки та високого рівня захисту.

Завдяки можливості витягувати важливі дані з цифрових зображень, відео або реальних налаштувань, системи комп’ютерного зору приносять відчутні вигоди для багатогалузевих підприємств.

Hire web designer

Перш ніж наймати спеціалізованого розробника вебпорталу, зверніть увагу на Інтернет речей. Рішення в галузі інтернету речей продукують величезні обсяги даних, які можуть бути перетворені на цінні ідеї або практичні знання. Бізнес-аналітика творить тут свої дива за допомогою вебпанелей моніторингу для управління підключеними пристроями ─ саме тут дані стають обґрунтованими рішеннями. Безконтактні рішення та обмін даними з IoT-сховищем проводиться через JSON і полегшені API.

Хмарне сховище означає безпеку та довгострокову економію. Перш за все, розробка хмарного вебпорталу — це комплексна послуга, тому ціна на розробку може стати вагомою. Однак у разі зберігання великих обсягів даних, потоку користувачів і їхніх операцій не в хмарі, підприємство зазнає великих витрат. Ми рекомендуємо прочитати про переваги та реалізацію переходу на хмару тут.

Завдяки своїй передовій бізнес-логіці для автоматизації робочих процесів і звітності, портали Інтернету Речей дають змогу користувачам безпечно керувати інформацією в режимі реального часу та проводити віддалений наскрізний аналіз наборів даних із глобальних мереж підключених пристроїв.

Захист даних, безпека та технологія блокчейн важливі для електронної комерції. Додаток oracle — це агент, який встановлює безшовне з’єднання між ланцюжком і вебз’єднанням і звертається до довірених джерел, щоб дізнатися, чи дотримуються заздалегідь визначених умов контракту. PNN Soft має приголомшливий досвід створення вебпорталів з підтримкою Oracle, а також інших високобезпечних технологій.

Насправді це всього лише приклади трендів. Перелік технологій, необхідних вашому вебпорталу, залежить від його призначення.

Скільки коштує послуга розробки вебпорталу?

Як і в багатьох сферах бізнесу, результат залежить від бюджету. Під час його виділення для розробки вебпорталу важливо враховувати наступне: тип і призначення, домен і хостинг, базовий технологічний стек, компоненти, налаштування/Дизайн/Розробка, обслуговування, інші внутрішні деталі.

Отже, що ж таке успішний підхід?

Відповідь проста – дуже важливо найняти висококваліфікованого веброзробника. Наші фахівці створили безліч сайтів і вебпорталів різної складності, зокрема для сфер банківської справи, електронної комерції, менеджменту, освіти та підготовки кадрів тощо. Ви можете дізнатися більше про наш досвід, переглянувши наше портфоліо.

Щоб найняти розробника повного стеку, зв’яжіться з нами електронною поштою, телефоном або заповніть форму нижче. Ми надамо Вам консультацію щодо впровадження вебпорталу спеціально для Вашого бізнесу. Наші послуги включають в себе розробку технічних специфікацій, бізнес-логіку, захист даних, розробку, тестування, вебдизайн і підтримку порталу.