Розробка інформаційних та медичних вебпорталів із застосуванням технології .Net

page main image

Компанія PNN Soft займається розробкою замовного програмного забезпечення, різних складних програмних продуктів, а також вебдодатків, вебпорталів і сайтів корпоративного рівня.

Розвиваючи ідею медично-інформаційних ресурсів, наші фахівці розробили три ресурси: вебпортал е-doctor.com.uaemisto.com.ua та imed.com.ua.

Проект E-doctor е-doctor.com.ua – це віртуальна клініка, що надає весь спектр консультацій кваліфікованих спеціалістів у різних галузях медицини. Ресурс створено для забезпечення постійної комунікації між відвідувачами порталу, які цікавляться профілактикою та лікуванням захворювань, і лікарями-консультантами віртуальної клініки. Ідея створення порталу E-doctor виникла в результаті спілкування з багатьма лікарями, які давно замислювалися над організацією такого собі медичного порталу/форуму, як “майданчика”, що з’єднував би медичних консультантів (практикуючих лікарів) і пацієнтів, які потребують медичної допомоги, консультації або альтернативної медичної думки на свої проблеми, пов’язані зі здоров’ям.

Метою проєкту EMisto emisto.com.ua – є розробка сервісів зі швидкого та надійного пошуку інформації по об’єктах міста Київ: пам’ятних місцях, організаціях, приватних підприємцях та фізичних особах, а також по послугах (сервісах) з картографічною прив’язкою.

Проєкт Imed є ресурсом, який надає можливість знайти фармакологічні (лікарські) аналоги (може бути від іншого виробника) на основі діючої речовини ліків, що цікавлять користувача.

Ресурси imed.com.ua та е-doctor.com.ua взаємно інтегровані, на першому можна ознайомитися з інструкцією фармацевтичного препарату, і там же, перейшовши за посиланням, задати запитання щодо нього лікарю й отримати онлайн консультацію на іншому ресурсі.