Створення B2B-порталу ─ ефективне бізнес-рішення

page main image

Розробка B2B-порталу або бізнес для бізнесу — це конструкція сучасного світу торгівлі. Визначення охоплює широке поле комерційної, інформаційної та економічної інтеграції на ринку, без участі кінцевого споживача. Багаторівневі та складні маркетингові відносини повинні легко контролюватися для кращої організації та функціональності. Величезна кількість учасників ринку та товарних одиниць, як матеріальних, так і абстрактних, призвели до того, що процес B2B вимагає цифровізації. Постачальники, гуртовики, продавці та зайняті власники бізнесу стикаються з необхідністю організувати та систематизувати портал продажів B2B, G2B, B2B CRM, B2C та B2G-відносин із кращою якістю та нижчими витратами енергії. Таким чином, розробка порталів, додатків і сайтів для координації процесу ведення бізнесу стала запорукою успіху формування ринкових відносин.

b2b online portal

Які переваги B2B-порталу для бізнес-середовища?

Зі швидкими та динамічними змінами в бізнес-середовищі, дедалі більше й більше компаній наразі, задля високих показників продажів товару, реалізують продукцію дрібним торговельним партнерам. Жодне підприємство не може продати достатньо продукції одному покупцеві, програмне забезпечення B2B-порталу стало найпрактичнішим рішенням цього завдання.

ПЗ для B2B-порталу — це комплекс послуг, розробок і додатків, за допомогою яких компанія може отримувати прибуток і систематизувати процеси продажів. Наявність B2B-порталу має прямий та опосередкований вплив на фінансове зростання компанії. Перш ніж замовити розробку вебсайту, необхідно з’ясувати переваги B2B-порталу.

Учасники B2B захищені паролем.

Продавці можуть візуалізувати продукти підприємства в каталозі.

Ви можете продавати як дрібнішим торговельним партнерам, так і тим, хто вище в ланцюжку поставок.

Правильно налаштований B2B-вебпортал позбавляє від необхідності вручну вводити в систему кожну одиницю продукції.

Легко під’єднати нових торговельних партнерів і просто ознайомити їх із наданими продуктами та послугами. Наприклад, портал B2B для туристичних агентств. Туроператори, агенти, працівники сфери готельного бізнесу та транспорту можуть дуже легко взаємодіяти на порталі, зрештою надавати якісний сервіс споживачеві.

Для підвищення якості взаємодії сайти B2B підтримують функцію інтегрування. Наприклад, B2B-сайт автоматично вносить всі відповідні документи проведеної операції у вашу систему. Крім того, торгові партнери можуть зробити швидке замовлення, в свою чергу, постачальники можуть отримати його електронною поштою. Таким чином, постачальники не потребують ручної та покрокової обробки замовлень.

Портал дає змогу торговим партнерам робити замовлення на свій розсуд і використовувати будь-яку платіжну систему, до якої вони звикли.

Крім того, розробка сайтів для бізнесу це надійний спосіб автоматизації вебпорталу як каналу продажів з постійним оновленням продуктів і пропозицій. Дропшиппінг сайти дозволяють здійснювати операції в режимі 24/7.

b2b portal benefits, portal development, B2B software development

Чому ІТ-послуги B2B набирають популярності?

Загалом, створення B2B-порталу — це ефективне рішення, яке дає змогу всім учасникам проводити прозорі угоди, які легко відстежувати на кожному етапі.

Скорочення циклу замовлень, можливість створення унікальної пропозиції, контроль рахунків-фактур і контрактів — все це основні переваги бізнес-системи для бізнесу.

Всі перераховані переваги і ще більше функцій можуть бути реалізовані за допомогою B2B IT-сервісів, які, в свою чергу, користуються попитом. Сайти B2B, як платформа для взаємодії сотень фізичних осіб і здійснення мінімальної кількості операцій, мають складну структуру управління.

Глибше в нетрі — CRM-система для клієнтів B2B

B2B CRM, де CRM одночасно стосується стратегії, процесу або технологічного рішення. Насправді, ця абревіатура означає бізнес для управління взаємовідносинами з клієнтами. Ця конкретна ланка включає в себе три учасники, наприклад, оптовик, дистриб’ютор і ті, хто нижче в ланцюжку постачання. Це головна мета, щоб зрозуміти потреби клієнтів. CRM-програма — це надійний підхід до бізнесу. А розробка B2B-сайтів із впровадженням CRM-рішень необхідна для збору та зберігання інформації про кожен контакт із клієнтом.

PNN Soft має великий досвід у побудові корпоративних систем і сервісів для автоматизації та моніторингу бізнес-процесів. Найкращі рішення B2B CRM допомагають поліпшити відносини між клієнтами та компанією-постачальником.

Розробка B2B-рішень дає можливість аналізувати точки взаємодії з клієнтами, такі як вебсайти, електронна пошта, онлайн-чати тощо. Крім того, постачальники, які використовують систему, можуть переглядати дані про котирування, продажі, запити або повідомляти про проблеми. Інформація зберігається в централізованій базі даних, зазвичай у хмарі. PNN Soft створила CRM-систему для управління запитами клієнтів, боргами, скаргами, документами в торговельній компанії.

ERP-розробка — програмне забезпечення для ефективного розвитку електронної комерції B2B-порталу

Очікується, що продажі електронної комерції B2B перевищать продажі електронної комерції B2C до 2020 року. ERP, CRM це основні важелі впливу на показники е-комерції платформи B2B та мають бути її обов’язковою частиною. Таким чином, угоди та продажі будуть спрямовані на якісне обслуговування клієнтів. Торгові партнери вимагають ключових ділових документів, користувацьких платежів, умов і гнучких методів оплати, ACH, картотеки та виставлення рахунків. Низку цих специфікацій розвиток електронної комерції забезпечено системою ERP і комунікаційним протоколом API.

ERP-система дає змогу реалізувати основні переваги B2B, а саме автоматизацію розрахунку та обліку замовлень, зниження операційних витрат на весь цикл обробки замовлень.

Custom portal development, B2B IT Services, custom erp software development

CRM, ERP і протокол API — це не єдині ланки високопродуктивної бізнес-системи. При створенні порталу важливо враховувати, хто є власником: покупець або група покупців, постачальник або група постачальників або незалежна сторона, яка не повністю залучена в процес угоди. B2B-портал для онлайн закупівель також повинен:

Розробка вебсайтів у Києві, досвід PNN Soft з B2B-сайтами

PNN Soft, як компанія веброзробник B2B, володіє великими знаннями в галузі бізнес-послуг і надає своїм клієнтам чудові програмні рішення. Маючи значний 15-річний досвід у веброзробці B2B-сервісів, ми реалізували десятки проєктів подібного роду. Програмісти успішно вирішують проблеми нестабільного бізнес-середовища або UI і UX, які приводять у сказ, а також якісно впроваджують сучасні рішення, технології та функції (ERP/CRM/API/EDI) на B2B-сервіс.

Website development cost, b2b web portal development, b2b online ordering portal

PNN Soft реалізували B2B-проєкти для міжнародних компаній у різних галузях. За ці роки ми створили свою стратегію і випробували багато практик, які сьогодні дають нам змогу надавати якісні послуги.

З огляду на затребувані послуги B2B наші технологічні компетенції в області розробки CRM и ERP включають:

Технології — На C# (.Нетто), в LINQ, Ява (Java ее), с++, ASP.NET в JavaScript, SQL и

Індустрії — банкінг, радіозв’язок, електроживлення, роздріб, засоби масової інформації, реклама, електронна комерція, Освіта, Нерухомість, переміщення та туризм, ЕТК.

Рішення — розробка користувацьких CRM, розробка користувацьких ERP, автоматизація бізнес-процесів і багато іншого.

Послуга інтернет-портал на замовлення дозволяє нашим клієнтам реалізувати рішення для розвитку бізнесу, а також отримувати прибуток, залишатися конкурентоспроможними, знижувати загальні витрати і сприяти зростанню свого підприємства. Наші фахівці розробляють надійні вебрішення, десктопні додатки, мобільні додатки для різних підприємств будь-якого масштабу та складності.

B2B-портал розробка включає в себе послуги фронт-енд і бек-енд програмістів, створення ефективного UX/UI дизайну та подальшу підтримку. Вартість створення сайту з нуля розраховується індивідуально, оскільки несе в собі безліч змінних.

Щоб дізнатися більше про умови впровадження платформи B2B і найняти виділену команду розробників, ви можете заповнити форму нижче.

Розробка B2B-порталу або бізнес для бізнесу — це конструкція сучасного світу торгівлі. Визначення охоплює широке поле комерційної, інформаційної та економічної інтеграції на ринку, без участі кінцевого споживача. Багаторівневі та складні маркетингові відносини повинні легко контролюватися для кращої організації та функціональності. Величезна кількість учасників ринку і товарних одиниць, як матеріальних, так і абстрактних, які призвели до того, що процес B2B вимагає цифровізації. Постачальники, оптовики, продавці та зайняті власники бізнесу стикаються з необхідністю організувати та систематизувати портал продажів B2B, G2B, B2B CRM, B2C і B2G відносин з кращою якістю та нижчими витратами енергії. Таким чином, розробка порталів, додатків і сайтів для координації процесу ведення бізнесу стала запорукою успіху формування ринкових відносин.