IT-Аутстафінг Київ ─ нова передова послуга

page main image

Послуга тимчасового IT-кадрового забезпечення набула затребуваності в останні роки. Це є найкращим рішенням для завдань з розробки мобільного додатку або реалізації програмного забезпечення в більш скорочені терміни для будь-якого бізнесу. Збільшення ІТ-персоналу в Україні — це шлях до розробки ефективного ІТ-продукту, який відповідатиме всім потребам компанії, або до перевіреного досвіду роботи з клієнтами. Тому ви маєте знати основні аспекти, щоб слідувати тому, що вам потрібно для найму ІТ-команди з реалізації цифрового продукту.

Збільшення штату за наймом тимчасових співробітників — це використання зовнішнього персоналу на тимчасовій основі для збільшення потенціалу підприємства. Існує кілька сценаріїв, у яких бізнес використовує збільшення штату співробітників. Співробітники, яких наймають для розробки застосунків, повинні володіти спеціальними навичками.

Аутстафінг ІТ — рішення для підвищення зростання вашого бізнесу

Для підприємств, які потребують програмних послуг, існує три виходи. По-перше, найняти програміста для віддаленої роботи. Однак, необхідно забезпечити контроль з боку компанії та важливо, щоб найнятий співробітник погодився з умовами роботодавця. Цей метод також заснований на довірі, особливо якщо ви наймаєте приватну особу через спеціалізовану платформу. Якість і терміни виконання завдань часто страждають. Крім своїх прямих обов’язків, менеджер компанії повинен перебувати в постійному контакті з виконавцем для координації його роботи.

IT staffing, it temp agencies, IT temporary services

По-друге, аутсорсингова розробка — це найпоширеніше та найвідоміше рішення. Його переваги включають в себе високу кваліфікацію відданої команди, чітку структуру організації праці, більше довіри, контрольований процес, тощо. Однак ця послуга є найдорожчою в даному випадку, крім того, аутсорсингові послуги підходять для великих і довгострокових проєктів, які також можуть потребувати подальшої підтримки та оновлення.

Ця стаття присвячена третьому рішенню — ІТ-аутстафінгу. Цей метод має низку переваг і задовольняє частину вимог, він більш гнучкий і націлений на реалізацію проєктів до середньої складності за відносно стислі терміни.

Збільшення Штату Співробітників Київ — ІТ-персонал для виконання вимог компанії

Найголовніше — це визначити, чого ви намагаєтеся досягти і що є найважливішим. Мета ─ правильно розставити пріоритети. ІТ-агентства та повноцінні ІТ-компанії пропонують залучити персонал до вашого проєкту на певний період. Однак це рішення має свій власний список плюсів і мінусів.

Переваги 

  • Контроль. Це ретельне управління постійними робітниками та тимчасовим персоналом. 
  • Скорочення витрат і зобов’язань безпосередньо для штату компанії.
  • Ефективна інтеграція з внутрішніми процесами офшору/аутсорсингу. Одна людина може швидше адаптуватися до цих процесів, ніж дві компанії або величезні команди на умовах.
  • Короткострокова потреба в персоналі в іншій галузі. У цьому випадку аутстафінг розробників дає змогу реалізувати той продукт, який потрібен замовнику тут і зараз. 
  • Зміцнення ресурсів. Використання як внутрішніх ресурсів компанії, так і зовнішніх (який використовує тимчасовий персонал).
  • Крайні терміни закриття. Найм тимчасових співробітників як додаткового персоналу для своєчасного завершення проєкту.
  • Спеціальна експертиза. Коли прогалини в роботі проєктної групи в основному складаються зі спеціальних навичок, збільшення штату може ефективно заповнити ці прогалини.
  • Внутрішнє прийняття. Це особливість поведінки команди. Постійним співробітникам легше взаємодіяти з невеликою командою, тимчасово найнятою компанією, ніж з аутсорсингом усієї виділеної команди.
  • Скорочення витрат на придбання внутрішніх навичок розвитку. 
  • Тимчасові потреби в ресурсах. Для реалізації додатків і програмних продуктів, які необхідні для реалізації будь-яких цілей компанії, але не володіють необхідними кадровими ресурсами

Недоліки 

  • Марні витрати на масштабування завдань. Деякі проєкти можуть вимагати високого рівня контекстуальних, інституційних знань. Використовувана в цих випадках альтернативна робоча сила переходить до тривалого часу зростання.
  • Спирання на внутрішні процеси компанії з недоліками процесів зазвичай не збираються користуватися перевагами кадрових рішень.
  • Відсутність ефекту масштабу.
  • Додаткові витрати на управління у зв’язку зі збільшеною потребою.
  • Не відповідають довгостроковим проєктам (у середньому більше ніж півроку тому).
  • Залежність. Існує підвищена залежність від сторонніх організацій і талантів, що може додати деякий ризик до планів сталого розвитку.

Тимчасові розробники зосереджені на одному проєкті 100% робочого часу, на відміну від команди аутсорсингу проєктів, яка може керувати кількома проєктами одночасно. Ця модель бізнес-підходу відповідає таким вимогам:

IT-ресурси України — досвідчена компанія PNN Soft у Києві

IT Resources kiev, Dedicated Developers Augmentation, IT Staff Augmentation

PNN Soft — це кваліфікована компанія, яка вже понад 20 років надає послуги розробки будь-якої складності! Найм додаткових ІТ-фахівців — послуга компанії та запорука успіху вашого проєкту.

Наша компанія може надати не тільки розробників для впровадження продукту, а й надати допомогу в управлінні. У нас є менеджери з персоналу/клієнтів, які працюють разом із розробниками та допомагають усунути всі потенційні непорозуміння протягом усієї вашої співпраці.

PNN Soft забезпечує гнучкість ІТ-ресурсів у Києві та надає розробників, інженерів QА, дизайнерів тощо. Спектр послуг за умовами найму тимчасових співробітників в ІТ-галузі охоплює такі напрямки:

IT-аутстафінг включає наступні послуги:

Збільшення штату співробітників за рахунок найму IT-команди дозволяє компанії зберегти свою конкурентну перевагу. Оскільки ця модель надає компаніям величезний список переваг, таких як менші операційні витрати, менші юридичні обов’язки та паперової тяганини. Гнучкість у реалізації завдань головна перевага при виборі даної моделі співпраці з ІТ-компанією. Заповніть форму нижче, щоб найняти команду для розробки програмного забезпечення.