Створення Android-додатку Street Racing Спідометр для вимірювання часу розгону і швидкості автомобіля із застосуванням GPS і акселерометра

page main image

Раді повідомити, що компанія PNN Soft вийшла на Android Market з новим додатком для смартфонів

Раніше нами вже було опубліковано кілька застосунків, зокрема OBD Авто Доктор для автовласників та Healthy Dairy або Щоденник здоров’я.

Новий додаток під Android – Street Racing Спідометр – створено спеціально для автомобілістів, любителів швидкості. Водії, які цікавляться швидкісними можливостями свого авто, точно ним зацікавляться. Додаток дає змогу вимірювати швидкість розгону автомобіля від 0 до 100 км/год, і до максимальної швидкості без зайвих зусиль, не відволікаючись від процесу керування автомобілем за допомогою вашого улюбленого телефону на платформі Android.

Ви дізнаєтеся, на що здатний ваш автомобіль за допомогою технологій GPS, смартфона і нашого додатка – Street Racing Спідометр на вашому смартфоні. 

Особливості програми:

Покажіть своїм друзям, на що здатний ваш автомобіль! Додаткова можливість для лихачів швидкості. Додаток компанії PNN також дає змогу ділитися результатами розгону автомобіля з друзями на сторінках Facebook і Twitter. 

Крім того, ми плануємо запуск спеціального сайту додатку Street Racing Спідометр, на якому користувачі зможуть викладати результати розгону автомобіля, брати участь в онлайн змаганнях на кращий результат серед авто однієї марки, представників одного міста і навіть на рівні країни. Найкращі результати посядуть ТОП рейтингу!

Інтерактивна розробка Street Racing Спідометр є внутрішнім проєктом компанії PNN. Компанія PNN спеціалізується на розробці мобільних додатків для смартфонів на платформах Android,  iOS та інших, а також різноманітних додатків із сенсорним дисплеєм.