Як Product Discovery допомагає створювати унікальні продукти

page main image

Розробка сучасного й актуального продукту починається з простої ідеї. Придумати інноваційну ідею і продумати всі деталі — завдання не з легких. Можливо, реалізувати ідею нового продукту буде складніше. Але, ретельне мислення, планування та аналіз передбачають початковий успіх продукту. Product Discovery — це один із найважливіших етапів на шляху розробки ІТ-продукту. PNN Soft — компанія з багаторічним досвідом роботи. Ми надаємо повний комплекс послуг із розроблення програмного забезпечення. Він включає в себе послугу вивчення продукту для підвищення його ефективності в результаті розробки. Ми детально розповімо вам, що входить в етапи цього процесу, і чому ними не слід нехтувати.

Що таке Product Discovery?

Product Discovery — це бізнес-процес, який застосовується під час розроблення нових продуктів у компаніях по всьому світу. Крім того, це метод створення продукту, що відповідає потребам цільової аудиторії. Це важливий етап у процесі розробки продукту, який відповідає за потреби споживачів. Програмне забезпечення для аналізу продуктів є ключем до Product Discovery. 

Якщо ви не впевнені, що продукт відповідає певним потребам користувача, Product Discovery допоможе вам правильно його спроєктувати, перш ніж ви почнете створювати MVP. Дослідження допомагає приймати найбільш обґрунтовані рішення для компанії. Наприклад, якщо продукт виявляється чудовою ідеєю, то необхідно його поліпшити, знайти проблеми користувачів, а потім вирішити, як їх задовольнити за допомогою засобів продукту.

Принцип дій Product Discovery 

Чому Product Discovery важливий?

Багато методів розробки сучасних продуктів і більшість процесів пошуку продуктів є важливими завданнями. Але переваги інвестування в розробку продукту, як і раніше, актуальні для більшості компаній, які хочуть створити відмінний продукт. Product Discovery дає уявлення про те, чи буде використовуватися новий продукт або його функція. Для дизайнерів і розробників продуктів бачити, як їхній продукт приносить користь багатьом людям. Розвиток глибшого розуміння допомагає командам створювати продукти, які потрібні споживачам. Цей процес дає змогу перейти від легких функцій до створення продуктів, які розв’язують проблему і стають реальною необхідністю для користувачів. Процес Product Discovery гарантує, що менеджери з продуктів і команди перебувають на правильному шляху у визначенні пріоритетів і створенні продукту, який буде успішним.

Android apps

Вихід Product Discovery на сучасний ринок

Стратегія виходу Product Discovery на ринок включає в себе:

Наявність стратегії дає змогу знизити ризики невдалого запуску продукту. Стратегія виходу на ринок складається з трьох блоків за визначенням: Просування, Стратегії придбання, Стратегії продажів.

Основні інструменти для Product Discovery при створенні унікального продукту

Сьогодні для розробки продуктів з індивідуальним підходом передбачено безліч інструментів:

PNN Soft проводить Product Discovery на ринку і ставить за мету якісно обслуговувати своїх користувачів. Маючи двадцятирічний досвід роботи, ми надаємо послуги для низки індустрій та бізнес сфери. Також, стежимо постійно стежимо за актуальними змінами ринку, трендах візуального дизайну програмних продуктів, і гарантуємо якість розробки. Ми пропонуємо послуги нашого маркетингового відділу, роблячи акцент на клієнтоорієнтованість. Наші кваліфіковані розробники нададуть індивідуальний підхід і допоможуть вирішити завдання для вашого бізнесу.