Розробка вебпорталу під замовлення для проведення онлайн-аукціонів з продажу мультимедійного контенту з використанням технології ASP.Net MVC

page main image

Компанія PNN Soft пропонує послуги зі створення програм і складних інтернет-рішень і систем як вітчизняним, так і іноземним замовникам

Наразі розробники компанії займаються створенням інтернет-аукціону, який забезпечує користувачам з будь-якого куточка світу купівлю-продаж різних мультимедійних продуктів без посередництва торгової мережі або магазину в режимі реального часу.

Фахівці компанії PNN мають можливість продемонструвати свою кваліфікацію при створенні грамотної системи, яка гарантує аукціону успіх. Розробка сайту інтернет-аукціону вимагає високого професіоналізму розробників, які повинні не тільки продумати дизайн сайту, а й забезпечити технічне наповнення проєкту.

Сучасні аукціони мають найрізноманітніші масштаби, які обчислюються приватними, муніципальними та міжнаціональними рівнями. Саме аукціони є найвигіднішою формою відносин між продавцями і покупцями. Крім того, це найкращі на сьогодні торговельні відносини в інтернеті. Аукціони в інтернеті не тільки вельми популярні, оскільки тут продавець може виставити на торги певний товар, а покупець виставляє свою номінальну ціну, яку реально вважає собі обґрунтованою.

Аукціон-торги в інтернеті, які дають змогу вигідно купувати і продавати той чи інший вид товарів, який затребуваний і несе в собі якусь матеріальну цінність. У більшості великих країн аукціони вже стали справжнім способом заощадити і придбати потрібну річ саме за тією ціною, яка найбільш влаштовує обидві сторони.

Для реалізації цього проєкту компанія PNN використовує наступні технології:

Технології: 

Для повнотекстового пошуку використовується бібліотека Lucene.Net.Azure Library для Lucene.NET бібліотека дозволяє представляти об’єкти BLOB як об’єкт Lucene.NET.Store.Directory, який Lucene.NET використовує як постійне сховище для каталогу.

Використовувані ресурси: