Розробка систем оптимізації енергетичного сектору, автоматизованого обліку електроенергії для електростанцій та управління процесами енергозбереження

page main image

Нині дедалі актуальнішою стає проблема управління процесами енергозбереження – зниження витрат палива, економія електроенергії, утилізація тепла тощо. Окрім того, під час технологій, що швидко розвиваються і змінюються, наявні системи потребують модернізації, щоб відповідати сучасним вимогам.

Відомі світові лідери енергозабезпечення, такі як: Alstom, Modular Mining Systems, Schlumberger, Halliburton, M-I Drilling Fluids, прагнучи відповідати сучасним вимогам, замовляють десятки ІТ-додатків: починаючи від рішень для керування життєвим циклом продукції (PLM), кастомізації ERP, до складних інформаційно-аналітичних систем і корпоративних порталів із найрізноманітнішою функціональністю.

Досвід компанії PNN в автоматизації бізнес-процесів великих і середніх підприємств підтверджує, що впровадження комплексних систем комерційного обліку електроенергії дає змогу оперативно отримувати дані про енергоспоживання та забезпечує постійну економію енергоресурсів і фінансових витрат.

Ми готові представити програмне забезпечення автоматизованої інформаційно-вимірювальної системи комерційного обліку енергоносіїв, призначене для збирання, обробки та подання комерційних і технологічних даних про споживання енергоносіїв у режимі реального часу.

Клієнт-серверне програмне рішення компанії PNN для енергетичної компанії України дає змогу виконувати:

Метою програмного рішення є оптимізація таких завдань:

Компанія PNN здійснила розробку ПЗ на замовлення і впровадження цієї системи, і на сьогоднішній день здійснює супровід програмного комплексу.

Переваги роботи з PNN включають у себе: