Розробка корпоративних систем для роботи з клієнтами з впровадженням Oracle Siebel CRM

page main image

Компанія PNN займається розробкою програмного забезпечення під замовлення

Ми розробляємо програмні рішення будь-якої складності та масштабу для різних галузей бізнесу. Наша компанія пропонує послуги з впровадження провідної CRM-системи – Oracle Siebel CRM. Цю систему розроблено для управління взаємовідносинами з клієнтами, що дає змогу побудувати корпоративну інформаційну систему й автоматизувати такі бізнес-процеси, як: управління продажами, продуктами та послугами, маркетингом, взаємовідносинами з партнерами, персоналом, а також надати фінансовій організації різноманітні аналітичні додатки.

Переваги впровадження CRM-системи в компанії PNN:

Висока кваліфікація наших спеціалістів у впровадженні CRM-систем дає змогу зробити впровадження системи Oracle Siebel CRM комфортним і повною мірою використовувати переваги цього рішення:

Нашою компанією накопичено колосальний досвід по впровадженню Siebel CRM в таких галузях бізнесу, як банківський сектор, страхування, медіабізнес, телекомунікації, роздрібна торгівля.

Якщо Вас зацікавила послуга по впровадженню Oracle Siebel CRM, зв’яжіться з нами за контактами або заповніть форму нижче.