Застосування сучасної методології DevOps під час розробки програмного забезпечення

page main image

Виділені команди розробників PNN Soft разом із досвідченими DevOps-інженерами надають якісні послуги з розробки програмного забезпечення для клієнтів по всьому світу

Спеціалісти нашої компанії завжди застосовують найефективніші, найнадійніші та найпередовіші технології в процесі реалізації кінцевого продукту. Ми маємо великий досвід використання та впровадження DevOps (development & operations) — сучасної методології розробки ПЗ, що дає змогу синхронізувати та залучати до активної взаємодії всіх учасників виділеної команди під час роботи над проєктом.

У PNN Soft методологію DevOps використовують як основу для успішного розробки, розгортання та підтримки різноманітних рішень для досягнення високої ефективності та поліпшення якості програмного забезпечення з використанням провідних хмарних платформ.

Використання цієї методології дає такі переваги:

Наші досвідчені DevOps-інженери, використовуючи технології Chef, Jenkins, TeamCity, Kibana, Elasticsearch, Terraform, PowerShell, успішно впроваджують і автоматизують такі процеси:

Крім того, компанія PNN Soft пропонує послуги AWS Certified SysOps Administrator, які включають в себе:

Наша компанія дорожить репутацією міжнародного партнера, завжди забезпечуючи високий рівень розроблених рішень відповідно до вимог безпеки, продуктивності, надійності та масштабованості, постійно вдосконалюючи навички в розробці та освоюючи новітні технології. Ми виконуємо всі послуги з урахуванням потреб вашого бізнесу, надаючи комплексні готові продукти, дотримуючись термінів і меж затвердженого бюджету.