Розробка програмного забезпечення виділеними командами та проєкти під замовлення за SCRUM із застосуванням Java (Java EE) і C# (.Net)

page main image

Компанія PNN Soft використовує методологію Scrum у процесі розробки, що дає змогу в жорстко фіксовані невеликі проміжки часу (спринти) надавати замовникові ПЗ, що функціонує, з новими можливостями

Виходячи з принципів цієї методології, наші фахівці щодня влаштовують Scrum-телеконференції та спілкуються із замовниками з різних країн у Skype. Такий інтерактивний підхід є дуже важливою частиною розробки ПЗ, водночас дає змогу врахувати всі деталі проєкту.

Основні характеристики та фази методології Scrum:

I. Планування і проєктування

II. Розробка. Короткі етапи розробки (спринти)

III. Тестування та реліз

Переваги методології Scrum

Наша компанія застосовує методологію Scrum у розробці ПЗ, що дає нашим розробникам можливість оптимально розподілити завдання в команді з урахуванням професійних якостей програмістів. Команда розробників планує порядок і обсяг робіт на кожен спринт, ґрунтуючись на пріоритетності поставлених завдань.

Використовуючи методологію Scrum як основну модель управління Agile-проєктами, ми можемо гнучко вибудувати виробничий процес. Наші розробники оперативно реагують на ті зміни, яких зазнає бізнес клієнта, і забезпечують своєчасні поставки робочого ПЗ у межах коротких ітерацій.