Створення користувацького вебінтерфейсу на основі IBM BPM Coach Views під час автоматизації бізнес-процесів підприємств

page main image

Компанія PNN Soft є бізнес-партнером компанії IBM

Під час автоматизації підприємств ми використовуємо лінійку продуктів IBM BPM. Наші спеціалісти створюють користувацькі вебінтерфейси для реалізації бізнес-процесів на основі IBM BPM Coach Views із застосуванням HTML, Java, JavaScript. Coach Views являють собою елементи управління призначеним для користувача вебінтерфейсом. Компоненти Coach Views створені для того, щоб надати користувачеві певну інформацію, на основі якої він може легко виконати свій щоденний набір бізнес-процесів.

Ключові особливості IBM BPM Coach Views:

IBM BPM Coach Views дає змогу працювати з бізнес-об’єктами безпосередньо, без необхідності серіалізації та десеріалізації об’єктів, або їх додаткової обробки. І, оскільки, при розробці бізнес-процесів використовуються саме бізнес-об’єкти, то ми створюємо даний бізнес-об’єкт і застосовуємо його у вебінтерфейсі користувача для виконання різних завдань. Це є важливою опцією, яка економить час розробників, дає можливість швидко впроваджувати рішення і скорочує терміни реалізації системи.

Якщо Вас зацікавила послуга створення призначеного для користувача вебінтерфейсу на основі IBM BPM Coach Views при автоматизації бізнес-процесів підприємства, зв’яжіться з нами, заповнивши форму нижче.