Розробка програмного забезпечення на Java EE (Java), .Net (C#), JavaScript із застосуванням методології Test Driven Development (TDD)

page main image

Компанія PNN Soft пропонує послуги зі створення програмного забезпечення корпоративного рівня із застосуванням різноманітних гнучких методологій, що ґрунтуються в основному на Agile, однією з яких є техніка програмування через тестування — Test-Driven Development (TDD).

Ми використовуємо цю методологію розробки програмного забезпечення при створенні різного програмного забезпечення корпоративного рівня, а також вебдодатків і сторінок на Java EE (Java), .Net (C#), JavaScript з метою підвищення продуктивності команд розробників.

Дана методологія розробки орієнтована на умови постійних змін у проєкті та успішно закриває проблеми безперервного підтримання якості продукту і дизайну.

Особливість TDD в тому що наші розробники отримають можливість не робити зайву непотрібну роботу, заощадити ваш час і ресурси.

Наша компанія надає вам послуги з розробки ПЗ із застосуванням методології Test-Driven Development, яка має низку переваг:

Постійне і безперервне вдосконалення навичок у розробці та освоєння новітніх технологій дозволяє нашим спеціалістам бути на піку актуальності. Ми виконуємо ці послуги з урахуванням усіх ваших бізнес-вимог, ви отримуєте готові рішення в чітко встановлені терміни і в межах затвердженого бюджету.

Для більш детальної інформації про послугу розробки ПЗ із застосуванням Test-Driven Development, будь ласка, зв’яжіться з нами за допомогою контактів на сайті.