1. Головна
  2. Компанія
  3. Блог
  4. Розробка через тестування

Розробка через тестування

page main image

Компанія PNN Soft пропонує послуги зі створення програмного забезпечення корпоративного рівня із застосуванням різноманітних гнучких методологій, що ґрунтуються в основному на Agile, однією з яких є техніка програмування через тестування — Test-Driven Development (TDD).

Ми використовуємо цю методологію розробки програмного забезпечення при створенні різного програмного забезпечення корпоративного рівня, а також вебдодатків і сторінок на Java EE (Java), .Net (C#), JavaScript з метою підвищення продуктивності команд розробників.

Дана методологія розробки орієнтована на умови постійних змін у проєкті та успішно закриває проблеми безперервного підтримання якості продукту і дизайну.

Особливість TDD в тому що наші розробники отримають можливість не робити зайву непотрібну роботу, заощадити ваш час і ресурси.

Наша компанія надає вам послуги з розробки ПЗ із застосуванням методології Test-Driven Development, яка має низку переваг:

Постійне і безперервне вдосконалення навичок у розробці та освоєння новітніх технологій дозволяє нашим спеціалістам бути на піку актуальності. Ми виконуємо ці послуги з урахуванням усіх ваших бізнес-вимог, ви отримуєте готові рішення в чітко встановлені терміни і в межах затвердженого бюджету.

Для більш детальної інформації про послугу розробки ПЗ із застосуванням Test-Driven Development, будь ласка, зв’яжіться з нами за допомогою контактів на сайті.