Тестування бізнес-додатків з використанням Mockito і JUnit під час Java-розробки на замовлення

page main image

Компанія PNN пропонує послуги надання виділених команд, що включають архітекторів, аналітиків, розробників і тестувальників для реалізації замовних проєктів створення програмного забезпечення будь-якої складності.

Наші послуги покривають тестування коду під час реалізації проєкту. Одним з інструментів автоматичного тестування Java-коду бізнес-додатків, що застосовуються нашими спеціалістами з тестування, є фреймворк Mockito. При виконанні тестів за допомогою цього фреймворка, ми також використовуємо бібліотеку для модульного тестування JUnit.

За допомогою Mockito можна виконувати всі види тестування, при цьому легко створюючи мок-об’єкти (заглушки), модулі, виконувати перевірку тощо. У поєднанні з JUnit, цей додаток дає змогу здійснювати модульне тестування.

Також, ми надаємо повний комплекс робіт від визначення вимог, оцінки термінів і вартості проєкту і до передання готового продукту компанії-замовнику, а також, за необхідності, навчання представників компанії-замовника роботі з програмною системою.

Для розробки ПЗ наші команди застосовують сучасні технології: Java (Java EE), C# (.Net), C++, а також ми працюємо з продуктами IBM, Oracle, Microsoft. У процесі розробки ПЗ на Java ми проводимо різні види тестування-перевірки частин і комплексу програми на відповідність вимогам замовника.

Застосування сучасних і перевірених технологій, а також багаторічний досвід наших спеціалістів дають змогу повною мірою забезпечити наших замовників якісним функціональним програмним продуктом. Якщо Ви зацікавлені в розробці ПЗ або ж тестуванні Вашого ПЗ на замовлення, напишіть нам про свій проєкт, заповнивши контактну форму нижче.