1. Головна
  2. Компанія
  3. Блог
  4. Використання різних серве...

Використання різних серверів додатків Java (Java EE) під час розробки корпоративних додатків: WebLogic Server, Tomcat, WebSphere, JBoss, GlassFish

page main image

Компанія PNN Soft створює програми та комплексні додатки корпоративного масштабу на основі різних серверів додатків WebLogic Server, Tomcat, WebSphere, JBoss, GlassFish, а також реалізовує інтеграцію як внутрішньокорпоративних, так і зовнішніх корпоративних додатків і систем. Сервер додатків є однією з ключових складових у багатоланковій архітектурі додатків. Він забезпечує масштабовану, високопродуктивну інфраструктуру, надає модель розробки і розгортання, а також різні програмні компоненти, що значно полегшують процес розробки.

Під час реалізації багатьох проєктів наші спеціалісти використовують IBM WebSphere Application Server, який є Java EE-сумісним сервером додатків, доступним для широкого спектра платформ, включно з AIX, Solaris, Windows, Linux, z/Os.

Основними перевагами використання цього сервера додатків є:

Використання лінійки продуктів IBM дає нам змогу створювати ефективні додатки електронної комерції, рішення для створення корпоративних і вертикальних порталів, зокрема для великих фінансових підприємств.

Використання BEA WebLogic Server, одного з найпопулярніших у галузі серверів додатків, дає нашим спеціалістам велику кількість засобів, що підвищують продуктивність праці, зокрема:

Цей продукт інтегрується з багатьма засобами розробки Java-додатків незалежних виробників. Залежно від масштабу проєкту та вимог замовника нами використовуються такі сервери додатків, як:

Ми використовуємо перевірені сучасні технології для розробки бізнес-рішень для малого та середнього бізнесу різних галузей: електронна комерція, автомобільна індустрія, телекомунікації, банки та фінанси, медіа та реклама, охорона здоров’я тощо. Для отримання додаткової інформації або замовлення послуги, будь ласка, скористайтеся контактною формою.