Тестування мобільних додатків iPhone/ Android/ Blackberry із застосуванням хмарної технології DeviceAnywhere

page main image

Компанія PNN Soft надає команди розробників для реалізації проєктів написання програм на замовлення, поряд із забезпеченням якості та тестування створених програмних продуктів.

Крім того, ми пропонуємо виділені команди тестувальників для корпоративних клієнтів під замовлення.

Під час забезпечення якості програмних продуктів наші спеціалісти застосовують як ручні, так і автоматизовані методики тестування ПЗ.

Одним з інструментів для забезпечення автоматичного тестування якості мобільного контенту, що використовуються нашими командами тестувальників, є платформа DeviceAnywhere.

Цей інструмент пропонує платформу, що поширюється за моделлю ПЗ-як-Сервіс (Software-as-a-Service, SaaS) і дає змогу нашим розробникам отримувати доступ до більш ніж 1,500 реальних мобільних пристроїв з усього світу. За допомогою DeviceAnywhere наші розробники та тестувальники отримують віддалений доступ до реальних мобільних пристроїв, запускають процеси моніторингу, що забезпечують виявлення неполадок до того, як мобільний або вебдодаток потрапить до рук кінцевих користувачів, та створюють сценарії автоматичного тестування.

Ми забезпечуємо якість таких програмних продуктів:

Високий професіоналізм і досвід наших спеціалістів дає змогу нашій компанії поставляти на ринок високоякісний мобільний контент, що має розширені функції, і цим заслужити довіру замовників.