Автоматичне тестування e-mail розсилок під час розробки корпоративної системи для маркетингового агентства із застосуванням EmailOnAcid

page main image

Компанія PNN Soft реалізовує проєкти розробки ПЗ і програмних комплексів для маркетингових агентств, зокрема системи масового інформування та розсилки електронних листів

Як частину реалізації подібних проєктів, ми пропонуємо послуги з тестування розроблених нами систем. У рамках реалізації проєкту розробки корпоративної системи для маркетингового агентства для верифікації процесів надсилання, отримання та відображення електронних повідомлень у різних e-mail клієнтах наші спеціалісти з тестування використовували автоматичний сервіс EmailOnAcid.

Цей сервіс дає нам змогу протестувати, як саме відображатиметься лист перед надсиланням у поштовій скриньці одержувача і чи зможе користувач зрозуміти, що саме ви хочете йому повідомити.

Даний інструмент дає змогу:

Сервіс перевіряє html-код, з якого складається електронний лист, на наявність помилок.

Інструмент має власну вебаналітику листа, всілякі алгоритми перевірки на проходження спам-фільтрів.

Крім того, ми надаємо команди виділених тестувальників / QA-спеціалістів – формуємо ресурси, обладнання та інфраструктуру, які виключно відповідають потребам клієнта. Для отримання детальної інформації, а також обговорення та замовлення послуги, яка Вас цікавить, зв’яжіться з нами.