Як ШІ розробка покращує охорону здоров’я

page main image

Розробка програм штучного інтелекту – це інструмент вдосконалення будь-якої сфери людської діяльності. Тож охорона здоров’я не є винятком із цього правила. Машинне навчання і штучний інтелект нині мають високий попит. Ця технологія затребувана для розв’язання завдань діагностики, лікування, прогнозу та хірургічного втручання.

Розробка додатків, програмного забезпечення та платформ із підтримкою штучного інтелекту – це складний, багаторівневий і комплексний сервіс, який сьогодні можуть надати висококваліфіковані фахівці та ІТ-компанії.

У яких напрямах проявляє себе штучний інтелект? Найпоширенішими є такі: управління роботизованими руками, віртуальна медична допомога, адміністративна організація, виявлення шахрайства, контроль аптечних дозувань, підключені пристрої, ідентифікатор клінічного учасника, рання діагностика, автоматизована діагностика зображень, кібербезпека.

Using ai in software development, ai healthcare innovations

Розробка ПЗ на замовлення з підтримкою технологій штучного інтелекту

Як ви можете бачити, існує безліч напрямків, яким ви можете слідувати, інвестуючи в штучний інтелект для індустрії охорони здоров’я. Фахівці PNN soft досить кваліфіковані для послуги розробки програмного забезпечення з підтримкою штучного інтелекту, а також вебплатформ, мобільних і настільних застосунків. Основна перевага їх у тому, що з ростом ринку охорони здоров’я, програми та додатки допомагають заощаджувати на витратах, які сягають мільярдів доларів у галузі медицини та технологій.

Розробка ШІ платформ для проведення клінічних випробувань, одне з найбільш актуальних рішень. Програмне забезпечення спрямоване на збір даних, їх аналіз і ранжування. Клінічні випробування характеризуються величезною вибіркою пацієнтів, які належать до різних груп. Для якісного дослідження важливо враховувати індивідуальні показники, які потім і будуть оброблені програмою.

Існує хмарна платформа підтримки клінічних рішень, яка допомагає клінікам вказувати лікування в пункті надання медичної допомоги. Настільні медичні додатки також повинні мати повне уявлення про фармакологію та лікування пацієнта.

AI, AI apps

Завдання розробки ПЗ штучного інтелекту для автоматизації робочих процесів і документообігу є послугою, що користується попитом. Природньо, що автоматизація робочих процесів за допомогою ШІ може бути застосована в будь-якій галузі, функціональність змінюється залежно від сфери застосування. Отже, такі програми дають змогу вести облік пацієнтів та їхніх даних, організовувати робочий процес медичного персоналу тощо. Деякі системи навіть ведуть облік робочих годин, наприклад, щоб запобігти стомленню лікаря.

Переваги розробки штучного інтелекту для вашого бізнесу

Різниця між машинним навчанням і штучним інтелектом полягає в тому, що машинне навчання – це напрямок, який змушує функціонувати ШІ. Як правило, подібний проєкт складний і вимагає багато стабільних ресурсів, професійних розробників і часу на створення. Крім того, такий масштабний і взаємодіючий процес потребує грошей. Будьте впевнені та уважні, коли ви обираєте галузь медицини, де ви хочете реалізувати застосунок. Найкраще рішення найняти спеціальну команду розробників для розробки штучного інтелекту.

Робимо висновок, що недоліками є час на розробку, вартість ШІ, а також складність поставленого завдання.

А як щодо переваг штучного інтелекту? Їх дуже багато, і вони безумовно варті своїх грошей.

Розробка програмного забезпечення для штучного інтелекту в компанії PNN Soft

Додатки штучного інтелекту можуть бути дуже різноманітними та різнитися за своїми цілями, сферами застосування, завданнями, технологіями, що використовуються для досягнення цих цілей, тощо. При створенні додатків зі штучним інтелектом існує безліч чинників і нюансів, які важливо враховувати для правильного інвестування та ефективного результату.

Java, Python, Lisp, Prolog и C++ – це основні мови програмування AI, які можуть задовольнити потреби. Звичайно, технології та мови можуть трохи змінюватися залежно від переслідуваних цілей. ІТ-проєкти, що вимагають машинного навчання, розпізнавання мови та аналізу даних (фотографій, тексту і відео), дуже складні в реалізації. Ви повинні бути особливо обережними під час найму команди розробників.

Фахівці PNN Soft мають високу кваліфікацію та володіють необхідними навичками і знаннями для розробки десктопного додатка або платформи штучного інтелекту. Щоб замовити розробку додатку для штучного інтелекту, заповніть форму нижче. Наші фахівці зв’яжуться з Вами та нададуть консультацію щодо питання, яке Вас цікавить.