Розробка програмного забезпечення SaaS для бізнесу. Що це означає і як працює?

page main image

Що таке розробка програмного забезпечення SaaS?

Розробка програмного забезпечення SaaS (що розшифровується, як програмне забезпечення як послуга) — є комплексним процесом, що вимагає спеціальних навичок і знань у сфері програмування та створення користувацького інтерфейсу. Як правило, саме програмне забезпечення знаходиться на сервері розробника або в хмарі. Це забезпечує продуктивність додатка та його регулярні поліпшення.

Вебінтерфейси SaaS використовуються на будь-якому пристрої. Програмне забезпечення на хмарному сервері забезпечує користувачеві зручність та надійність. Перебуваючи там, користувачі можуть оплатити підписку або купити підписку на програмне забезпечення всередині компанії, тобто корпоративний користувацький пакет. Розробники SaaS регулярно оновлюють програму на сервері або в хмарі. Це забезпечує клієнту доступ до продукту на основі регулярних платежів і відносно швидких програмних рішень.

Крім того, розробка SaaS є одним з актуальних способів моделювання співпраці з власниками програмного забезпечення. Користувач отримує доступ до сервісу через браузер або API. Але, водночас, його підтримка повністю здійснюється постачальником послуг. Іншими словами, модель SaaS — це готове рішення, з яким клієнт може надійно працювати.

Розробник SaaS підтримує продуктивність програми, надає технічну підтримку користувачам і самостійно встановлює оновлення. Таким чином, користувач не заглиблюється в технічний бік питання, а фокусується на своїх бізнес-цілях.

Модель розробки SaaS. Розробка програмного забезпечення на сьогоднішній день

Популярність вищевказаної моделі збільшується з кожним днем. За оцінками, ринок SaaS минулого року зріс на 21,7%. Найближчими роками ця тенденція зростання збережеться і буде все більше розвиватися. SaaS пропонує користувачеві сучасні технології з ефективними ІТ-рішеннями для бізнесу

Software as a service application, custom software development

Сервіс SaaS застосовується практично для всього:

Чи підходить SaaS для всіх типів бізнесу?

Здебільшого програмне забезпечення як сервісний додаток підходить, як для малого, так і для середнього бізнесу. Наприклад, модель SaaS застосовують у рекламі, туризмі та в цифрових агентствах. Великі організації більш схильні до систем розробки програмного забезпечення. SaaS-сервісам є що запропонувати великим корпораціям для управління бізнесом. 

Приклади розробки SaaS:

Переваги рішень Saas. І як розробка програмного забезпечення SaaS допоможе вашому бізнесу стати ефективнішим?

Розробник несе відповідальність за створення та обслуговування моделі SaaS. Замовник позбавляється необхідності організовувати експлуатацію, технічне обслуговування сервера та програм. 

Програмне забезпечення як послуга має низку переваг:

Розвиток технологічної галузі стрімко зростає. З функціональної точки зору концепція SaaS не поступається ліцензійній моделі. І цьому допомагають новітні вебдодатки, які дають змогу реалізувати будь-яку функціональність для власників бізнесу.

Для створення високоякісного програмного забезпечення, яке буде користуватися попитом, Вам необхідно залучити компанію з розробки SaaSКомпанія PNN Soft с багаторічним досвідом роботи на ринку сучасних технологій, надає послуги з розробки програмного забезпечення.

Ми пропонуємо методи рішення відповідно до потреб наших клієнтів. Завдяки багаторічному досвіду наших співробітників можливі різні варіанти реалізації та функціональності додатків.

PNN Soft використовує методології RAD, Scrum та Agile для забезпечення безперервного зв’язку з клієнтами. Також, ми надаємо якісне шифрування програмних продуктів і піклуємося про безпеку користувачів у мережі.

Якщо Ви шукаєте надійну компанію з розробки програмного забезпечення, заповніть форму нижче.