Автоматизоване тестування додатків під час розробки ПЗ

page main image

Розробка Behavior Driven Development (BDD), Test Drive Development (TDD)

Наша компанія приділяє багато уваги роботі зі своїми клієнтами, ми досліджуємо їхній бізнес і досягаємо того, щоб клієнти були задоволені використанням якісного програмного забезпечення, яке ми для них створюємо.

У цьому нашим спеціалістам допомагають сучасні технології та підходи до тестування, зокрема, розробка Behavior Driven Development (BDD), Test Drive Development (TDD) і багато інших.

BDD – це варіація розробки, керованої тестами (test-driven development, TDD), що дає змогу створювати якісніше програмне забезпечення та розробляти тест-кейси під час тестування додатків відповідно до вимог замовника. У BDD основна увага приділяється історіям користувачів і побудові логіки та тестів на основі цих історій. Цей підхід на думку наших програмістів є всеосяжним. BDD застосовується нами під час визначення критеріїв прийнятності (acceptance criteria) у процесі обговорення з клієнтами.

Інструменти тестування

Один з інструментів, які ми застосовуємо під час автоматизованого тестування створюваних нами систем, є SpecFlow. Цей інструмент інтегрується з Visual Studio і дає змогу визначати історії користувачів (звані сценаріями) із застосуванням простих правил. Потім він частково автоматизує створення і виконання методів з метою – упевнитися в дотриманні правил історії.

Комплексний і сучасних підхід до реалізації проєктів з розробки ПЗ на замовлення в нашій компанії дає змогу створювати складні системи та додатки якісно і у встановлені терміни.

Якщо Вас зацікавила послуга розробки програмного забезпечення або Ви хочете отримати детальну консультацію щодо методики ведення проєктів у нашій компанії, зв’яжіться з нами, заповнивши контактну форму нижче.