Автоматизоване і ручне тестування (QA) ПЗ для автоматизації бізнес-процесів підприємств з використанням Selenium і JMeter

page main image

Тестування ПЗ є критичним фактором для успішної розробки та впровадження бізнес-процесів

Однією з основних цілей, як розробників і тестувальників, так і керівництва бізнесу, є прискорення процесу тестування і налагодження застосунків, збільшення покриття тестами і підвищення результативності тестування в розумних межах ІТ-бюджету.

За ступенем автоматизації розрізняють:

Порівняно з ручним тестуванням QA-автоматизація дає змогу:

Приклади успішних проєктів компанії PNN із застосуванням автоматизованого тестування:

Під час реалізації цих проєктів ми використовуємо автоматизоване тестування, щоб скоротити час створення одних і тих самих заявок у 2 – 3 рази. QA-автоматизація відіграє ключову роль у підвищенні швидкості, ефективності та гнучкості процесу тестування ПЗ. У результаті, дефекти виявляються раніше, а усуваються швидше.

Під час тестування ми використовуємо програми:

У більшості проєктів ми проводимо тестування користувацького інтерфейсу (GUI testing), що передбачає стимуляцію активності користувачів.

У процесі тестування нами використовуються 2 основні підходи:

Компанія PNN пропонує послуги із забезпечення якості та тестування у таких варіаціях:

Запропоновані методи покривають як мануальне, так і автоматизоване тестування. Наші фахівці виконують аналіз/тестування функціональності вебдодатків, клієнт-серверних і вбудованих систем, розроблених такими мовами як: Java, C#, C++.