Аутсорсинговий центр розробки програмного забезпечення C# (.Net) компанії PNN Soft

page main image

Центр розробки .Net компанії PNN Soft пропонує виділені команди (DDT) для проєктів розробки програм з використанням технології .Net, які включають аналітиків, розробників, тестувальників, архітекторів і керівників, підібраних спеціально під ваш проєкт

При цьому замовник повністю залучений до процесу розробки, і може відстежувати прогрес на всіх етапах розвитку проєкту. Виділена команда розробників займається реалізацією тільки проєкту замовника, і не виконує інших завдань. Усі завдання та етапи проєкту детально обговорюються із замовником до початку проєкту. Замовник може адаптувати процес розробки під свої робочі години та часову зону.

Для реалізації проєкту замовника оптимальним способом, наші команди застосовують Agile (Scrum), RUP та інші методології розробки ПЗ залежно від типу проєкту і пріоритетів замовника. Якщо ви плануєте звести до мінімуму вашу участь у проєкті, або навпаки мати повний контроль, ви можете додатково найняти менеджера нашої компанії, щоб контролювати ваші команди розробників на місці. Персональний менеджер працюватиме з вашою командою, інформуватиме вас про хід реалізації проєкту зі щоденними звітами про роботу.

Ми пропонуємо вам перевірені часом стратегії співпраці та безпрограшний результат. Досвід і навички, якими володіють наші команди розробників: Досвід і навички нашої команди включають в себе глибоке знання C#, VB.NET, ASP.NET, LINQ технологій, розробки WPF, інструментів тестування .NET, профілювання та інструментів для аналізу коду.

Ми гарантуємо, що ви отримаєте вигідний, чітко закодовані та оптимізовані рішення, які забезпечать найкращий користувацький досвід.

Знання та досвід у таких галузях технологій:

WEB APPLICATIONS

WEB SERVICES

GUI

Фахівці компанії PNN Soft володіють навичками .Net розробки, які охоплюють велику кількість серверів додатків, баз даних, бібліотек, компонентів і технологій. Команда ретельно аналізує бізнес-вимоги і гарантує, що клієнти отримують оптимальну технологію для необхідного рішення.

Аутсорсинг розробки програмного забезпечення в центрі розробки .Net компанії PNN Soft – це можливість для вашого бізнесу скористатися знаннями і досвідом команд фахівців, які підібрані спеціально під вимоги Вашого проєкту і цілі бізнесу.