Аутсорсинговий центр розробки корпоративних додатків Java (Java EE) компанії PNN Soft

page main image

Компанія PNN Soft пропонує корпоративним клієнтам послуги з організації виділених команд (DDC, DDT) Java-фахівців, що складаються з кваліфікованих і досвідчених бізнес-аналітиків, архітекторів, розробників і спеціалістів із забезпечення якості та тестування ПЗ 

Наші Java-спеціалісти володіють технічними навичками, які охоплюють велику кількість серверних додатків, баз даних, бібліотек, компонентів і технологій, включно з: Java, Java EE (EJB, JMS, RMI); Struts, JSF, Portlets, Servlets, JUnit; JDBC, Hibernate. Команда ретельно аналізує бізнес вимоги замовника і гарантує, що клієнти отримають оптимальну технологію, відповідно до необхідного рішення.

Для реалізації вашого проєкту найбільш економічно ефективним способом, команди розробників PNN Soft застосовують RUP, Agile (Scrum) та інші методології розробки залежно від типу проєкту і пріоритетів замовника.

Компетенції Java-фахівців PNN Soft включають розробку розподілених, сервіс-орієнтованих корпоративних і бізнес-додатків, які об’єднують різні елементи інфраструктури бізнесу, зокрема:

Також ми створюємо потужні та прості у використанні вебдодатки для корпоративних клієнтів, включно з:

Ми використовуємо перевірені практики для розробки бізнес-рішень для малого та середнього бізнесу різних галузей: електронна комерція, автомобільна індустрія, телекомунікації, банки та фінанси, медіа та реклама, охорона здоров’я, тощо. Ми дбаємо про інвестиції нашого клієнта в проєкти і пропонуємо найбільш гнучкі та адаптивні моделі взаємодії. Наша мета – довгострокові взаємини з клієнтами. Для отримання додаткової інформації або замовлення послуги, будь ласка, скористайтеся контактною формою.