Інтеграція програмного забезпечення з використанням IBM Integration Bus

page main image

Компанія PNN Soft є бізнес-партнером компанії IBM і широко використовує продукти лінійки IBM BPM для створення програмних рішень автоматизації бізнес-процесів різних сфер.

Команди розробників, аналітиків, програмістів і тестувальників, з досвідом ведення проєктів для іноземних замовників з використанням продуктів IBM, пропонує спектр послуг з розробки ПЗ на замовлення та впровадження корпоративних інформаційних систем. Крім того, наша компанія реалізовує проєкти інтеграції ПЗ з використанням IBM Integration Bus. Цей продукт компанії IBM представляє розвинену інтеграційну шину, призначену для великомасштабних проєктів, і є новою версією раніше відомого рішення IBM WebSphere Message Broker.

IBM Integration Bus приводить у відповідність і маршрутизує повідомлення між сервісами, трансформує формати даних, розподіляє бізнес події до різних джерел. Візуальний меппінг дає змогу спеціалістам компанії PNN легко підключатися до інших додатків без необхідності переписування додатків для підтримки спеціальних API, зменшуючи вартість кодування інтерфейсів замовника для нових або наявних додатків.

Центр замовних розробок програмного забезпечення компанії PNN пропонує широкий спектр послуг зі створення інтеграційних рішень:

На основі продуктів IBM, наші команди програмістів створюють сервіси інтеграції внутрішніх і зовнішніх корпоративних систем підприємства. Ми ніколи не припиняємо вдосконалюватися в нашому робочому процесі, включно з розробкою методів, нових технологій практики і методів управління з метою вдосконалення можливостей нашої команди і підвищення рівня задоволеності клієнтів.

Якщо Вас цікавить послуга з інтеграції ПЗ з використанням IBM Integration Bus, ми готові відповісти на Ваші запитання – зв’язатися з нами.