Автоматизація бізнес-процесів на базі IBM WebSphere Process Server 7.0. і 7.5. та IBM Websphere Lombardi Edition

page main image

Компанія PNN Soft – розробник програмного забезпечення і корпоративних додатків під замовлення

Ми пропонуємо послуги з розробки програмних рішень для автоматизації бізнес-процесів на базі IBM WebSphere Process Server 7.0. і 7.5. та IBM WebSphere Process Server 7.0. і 7.5. і IBM Websphere Lombardi Edition.  

Наша спеціалізація охоплює:  

IBM WebSphere Process Server і WebSphere Lombardi Edition – це два різних рішення управління бізнес-процесами. Обидва рішення пропонують платформу для автоматизації бізнес-процесів та інтеграції їх з іншими системами, але при цьому мають різний підхід до реалізації.

WebSphere Process Server – переважно ІТ-рішення, що дають широкі можливості для інтеграції за участю обміну повідомлень (HTTP, WebSphere MQ, JMS), стандартів (Web services, SCA, EJB), і пакетів взаємодій із базами даних (JDBC, Flat File, SAP, CICS®, та інші), із можливостями для забезпечення якості.

WebSphere Lombardi Edition вирізняється швидкою розробкою людино-центричних процесів із високою частотою оновлення. Рішення дає змогу замовникам, користувачам та ІТ-співробітникам взаємодіяти між собою.

Крім того, можливе застосування цих двох інструментів разом для отримання оптимального рішення. Розробляючи програмний продукт, наші спеціалісти вважають, що для побудови системи керування бізнес-процесами дуже важливо обрати правильний інструмент. Застосування спеціальних інструментів, а також їхнє об’єднання, дає змогу нашій компанії реалізувати бізнес-процеси в найоптимальніший спосіб.

Управління бізнес-процесами (Business Process Management або BPM) – підхід підприємства до оптимізації власних бізнес-процесів з урахуванням потреб клієнтів. Бізнес-процес – сукупність завдань або дій, необхідних для створення або управління ресурсами підприємства. Типові структури бізнес-процесів включають: керівні, операційні та підтримувальні.

Автоматизовані системи дають змогу здійснювати постійний контроль зростаючого обсягу бізнес-процесів, що відбуваються під час повсякденної виробничої діяльності підприємства, аж до обліку результатів роботи співробітників.

Серед основних переваг автоматизації бізнес-процесів: 

Сучасний ринок рішень для управління бізнес-процесами переповнений. Серед них різні постачальники рішень для управління бізнес-процесами (BPM suites), управління людськими ресурсами та документообігом (DCM suits), а також інтеграції. Широкий вибір постачальників рішень автоматизації часто сповільнює процес вибору оптимального рішення, але наша компанія в цьому випадку використовує найбільш перевірені й оптимальні рішення – лінійку продуктів компанії IBM.

Особливістю BPM-рішень, що створюються нашою компанією, є їхня змодельованість, що дає низку переваг: адаптивність (наближеність до завдань і специфіки бізнесу), масштабованість, незалежність від технічних спеціалістів (можливість самостійно підтримувати та розвивати ваше рішення), що дуже важливо в умовах бізнесу, який змінюється.