Забезпечення безпеки корпоративних інформаційних систем шляхом застосування електронно-цифрового підпису (ЕЦП), який ґрунтується на стандартах RSA та ДСТУ

page main image

Компанія PNN Soft пропонує своїм клієнтам послуги автоматизації різних бізнес-процесів, включно з програмними рішеннями, що забезпечують інформаційну безпеку та цілісність ресурсів замовника. Одним із таких рішень є інтеграція механізму шифрування та/або електронного цифрового підпису (ЕЦП), який забезпечує достовірне підтвердження автентичності електронного документу.

Наші фахівці володіють професійними навичками та досвідом реалізації механізму електронно-цифрового підпису в програмних комплексах фінансових підприємств, відповідно до різних стандартів, які включають:

Наша експертна база в цій галузі охоплює послуги інтеграції рішень PKI (ІОК – Інфраструктури з відкритим ключем або PKI — Public Key Infrastructure) в інформаційні системи різних масштабів, у взаємодії з цифровими сертифікатами, зокрема сертифікатом X.509.

Створювані нашими фахівцями програмні рішення дають змогу компанії-замовнику досягти:

Компанія PNN – експерт у розробці ПЗ з використанням технологій Java (Java EE), C# (.Net), C++, а також ми працюємо з продуктами IBM, Oracle, Microsoft для створення широкого спектру серверних систем.