Автоматизація бізнес-процесів для мобільних операторів, телекомунікаційних компаній і банків з використанням Java (Java EE) і C# (.Net) платформ

page main image

Компанія PNN пропонує послуги зі створення програмного забезпечення на замовлення для різних сфер діяльності, включно з телекомунікаційним сектором

Серед наших клієнтів – компанії оператори мобільного зв’язку, інтернет-провайдери, провайдери супутникового зв’язку, IP-телефонії, хостингу та інші.

Наші фахівці зазначають, що бізнес-процеси телекомунікаційних компаній вирізняються достатньою складністю та тривалістю, потребують залучення значущих ресурсів і узгодженості дій між підрозділами та співробітниками, задіяними в них. Ефективність бізнесу операторів фіксованого, супутникового та мобільного зв’язку безпосередньо залежить від якості організації роботи з абонентами та корпоративними клієнтами.

Фахівці компанії PNN розробляють програмні продукти як з нуля, так і модернізують готові системи, реалізовують додаткові налаштування та функціонал систем, вносять зміни до ключових модулів, створюють нові елементи, компоненти та атрибути в системі згідно з вимогами замовника.

Ми використовуємо передові технології Java (Java EE), C# (.Net), C++, бази даних Oracle, MS SQL, а також рішення на основі продуктів Microsoft, IBM і Oracle. Наші рішення націлені на усунення розривів у процесах, підвищення прозорості роботи основних підрозділів компанії, забезпечення регулярної та ефективної роботи з абонентським і/або клієнтським активом компанії та об’єднання інформаційних потоків організації для підвищення прибутковості та ефективності бізнесу. Для отримання додаткової інформації та замовлення послуги, заповніть форму нижче.