Електронне навчання для онлайн-навчання з метою підвищення ефективності бізнесу

page main image

Що таке електронне навчання сьогодні?

Електронне навчання — це підхід, за якого навчальні матеріали доступні онлайн за допомогою комп’ютерів, смартфонів та інших електронних пристроїв. Існують різні формати рішень для електронного навчання. Наприклад, це презентації, відео, онлайн-курси, віртуальні заходи, мобільні додатки тощо. Сучасні ефективні навчальні рішення налаштовуються як для самостійного навчання, так і для синхронних дій. За допомогою електронного навчання ви можете адаптувати навчальну програму залежно від цілей і потреб ваших співробітників або студентів. Це практичне та ефективне рішення для реалізації навчальних програм у великих масштабах. Крім того, онлайн-методи навчання використовуються організаціями для розширення і додавання нових знань партнерам і клієнтам для збільшення доходів.

Сьогодні ми використовуємо рішення для електронного навчання в різних галузях:

Основні характеристики, якими повинна володіти провідна система електронного навчання:

Переваги електронного навчання. І чому ви маєте використовувати електронне навчання?

What is the use of e-learning in business | PNN Soft

Попит на онлайн-навчання зумовлений широким спектром переваг такого підходу.

Різні формати подання та форми контролю підвищують інтерес користувача до навчання. Постійний розвиток систем дасть змогу змінювати формати та підвищувати мотивацію до навчання.

Для занять вам потрібен мобільний пристрій або комп’ютер із доступом в Інтернет. Користувач може перебувати в класі або вдома. Матеріали доступні в цифровому вигляді (у будь-якому місці та в будь-який час).

Це може бути додаток для презентацій, тестів, відеочату, відображення на екрані та можливості багаторазового перегляду уроків.

Якщо вам потрібно внести зміни в зміст навчання або політику компанії, електронне навчання дозволяє легко реалізувати це. Студенти також можуть заощадити час, отримуючи доступ до контенту там, де і коли він їм потрібен.

Електронне навчання дає змогу студентам швидше і простіше завершувати навчання, що призводить до підвищення академічної успішності та продуктивності. Це підвищує мотивацію до досягнення їхніх професійних цілей, тому що електронне навчання дає їм змогу навчатися в зручному місці.

Охопити широку аудиторію за одну ніч. Наприклад, вам не потрібно обходити всі філії компанії, щоб навчати персонал. Організації призначають спеціалізоване навчання для співробітників у зручний час. Таким чином, з’являється можливість об’єднати студентів з різних країн.

Передові ІТ-рішення від PNN Soft

Електронне навчання — це навчання з використанням цифрових технологій і мультимедійних інструментів. Це допомагає зробити дистанційне та очне навчання цікавішим. За допомогою розробки програмного забезпечення для онлайн-навчання ви можете створити будь-яку програму навчання, як для студентів університетів і онлайн-шкіл, так і для співробітників компанії. Електронне навчання — чудове рішення не тільки для того, щоб надати співробітникам нові навички та знання, а й для оновлення навичок і знань, якими вони вже володіють. Воно може зіграти важливу роль у вашій бізнес-стратегії. Крім того, це доступний спосіб запропонувати співробітникам широкий спектр тем для безперервної освіти, які вони можуть використовувати відповідно до свого розкладу. Обираючи теми електронного навчання, що відповідають цілям професійного зростання співробітників і цілям зростання вашого бізнесу, менеджери компанії надають співробітникам можливість перевершити цільові показники ефективності для себе і бізнесу. 

PNN Soft підтримує сучасні тенденції та розробляє нове програмне забезпечення для сектора освіти, а також для інших. Ми створюємо і впроваджуємо індивідуальні рішення. Також, корпоративні навчальні додатки для різних типів організацій. PNN Soft має великий досвід і впроваджує конфігурацію інфраструктурних рішень для підвищення ефективності освітнього процесу. 

Якщо Ви шукаєте надійну компанію з розробки програмного забезпечення, заповніть форму нижче.