Системи для створення рекламних кампаній і промо-акцій у вигляді веб і мобільних додатків для Android та iOS

page main image

Спеціалісти компанії PNN Soft створюють оптимальні рішення для різних сфер бізнесу, зокрема для рекламних агентств і маркетингових компаній

Одним із рішень для проведення рекламних кампаній і збору аналітичних даних, успішно реалізованим нашими фахівцями на замовлення, є система, що дає змогу здійснювати автоматичну розсилку рекламних електронних листів, які містять анімовану презентаційну інформацію із запитаннями, та можливістю вибору споживачами різних елементів.

Усі результати опитування та активності користувачів акумулюються в системі, на основі чого ведеться статистика і будуються аналітичні звіти.

У результаті проходження опитування, користувачі мають можливість отримати заохочувальні подарунки та бонуси, а компанія-замовник отримує розширену статистику вподобань споживачів.

Окрім того, наші фахівці мають досвід створення:

Для створення програм та інноваційних рішень, ми обираємо сучасні технології, які найбільше підходять під проєкт: .Net, Entity Framework, MVC, HTML 5, WCF, Ajax і багато інших.

Зв’яжіться з нами для отримання додаткової інформації, а також для замовлення послуги, заповнивши форму на сторінці Контакти.