Розробка мобільних додатків Android, iOS з підтримкою бездротового стандарту Bluetooth Low Energy

page main image

Компанія PNN Soft пропонує послуги підбору і формування виділених команд ІТ-спеціалістів, у тому числі для реалізації проєктів розробки мобільних додатків з підтримкою стандарту Bluetooth Low Energy (BLE)

За час роботи зі стандартом Bluetooth Low Energy, наші спеціалісти розробили кілька мобільних додатків для Android та iOS, зокрема реалізували проєкт Sport Gear Tracker – спортивний мобільний додаток для Android. На сьогодні наш додаток оцінили понад 10 тисяч користувачів з усього світу, і ми плануємо продовжити розвивати цей проєкт.

Ми також реалізували низку додатків для компаній, що працюють у сфері торгівлі та маркетингу, під час яких здійснили підтримку стандарту Bluetooth Low Energy.

Практичний досвід роботи зі стандартом Bluetooth Low Energy дає змогу нашим спеціалістам реалізовувати широкий спектр мобільних додатків для клієнтів під замовлення. Наш центр мобільних розробок виконує проєкти зі створення мобільних рішень для Android та iOS, які працюють із вбудованими бездротовими пристроями:

Якщо Ви хочете запустити проєкт розробки мобільного додатку з підтримкою BLE-пристроїв, ми готові проконсультувати Вас і почати реалізацію. Зв’яжіться з нами, заповнивши форму зворотного зв’язку нижче.