Розробка мобільних ігор Android/iOS спеціалістами PNN Soft із застосуванням технології Unity3D

page main image

Наші спеціалісти центру розробки мобільних додатків для Android/iOS надають послугу розробки мобільних ігор на замовлення

Під час розробки мобільних ігор ми застосовуємо перевірену платформу Unity, яка є гнучкою та потужною технологією розробки для створення мультиплатформних 3D і 2D-ігор та інтерактивного контенту.

Розробляючи мобільні ігри наші, спеціалісти чітко дотримуються вимог замовника, окрім того, ми радимо замовнику технології, ефекти, анімацію та багато іншого, щоб зробити мобільну гру більш захопливою та цікавою для користувачів.

Розробляючи мобільні ігри, ми розподіляємо роботи по проєкту на кілька етапів:

  1. Етап планування – цей етап настає одразу після затвердження початку проєкту із замовником, коли готова оцінка термінів, ретельно вивчені документи, наявні у замовника. Ми плануємо роботи та учасників проєкту, прописуємо завдання і кейси для тестування готової гри.
  2. Етап розробки – ми створюємо прототипи гри, створюємо дизайн гри та персонажів, анімацію, ефекти – все згідно з вимогами замовника. Платформа Unity3D дає нам змогу впроваджувати різноманітні плагіни та розширення, як-от Google Play Game Services, Photon, NGUI, UGUI, AdMob, Google Play Services, Game Analytics, Flurry тощо, для створення ширшого спектру функцій мобільної гри.
  3. Етап тестування – настає після готовності гри, її тестують наші досвідчені тестувальники. Відповідно до тест-кейсів вони аналізують мобільну гру, перевіряють на наявність неточностей, після чого розробники виправляють їх. Крім того, у тестуванні беруть участь і UI-тестувальники, які тестують гру на зручність для користувачів.
  4. Етап публікації – на цьому етапі ми надаємо замовнику підтримку в релізі готового додатку – мобільної гри на відповідних маркетах мобільних додатків – Google Play і Apple Store. Крім цього, ми надаємо підтримку додатку після закінчення проєкту.

Розробка мобільних додатків-ігор – надзвичайно захоплюючий процес, у якому задіяні спеціалісти різного профілю, включно з: проєктувальниками прототипів, дизайнерами та аніматорами, розробниками ПЗ, тестувальниками.

Якщо Вас зацікавила послуга розробки мобільних ігор, опишіть нам свої ідеї, заповнивши форму зворотнього зв’язку нижче.