Реалізація проєктів інтеграції з IBM Integration Bus для корпоративних клієнтів

page main image

Наша компанія пропонує підприємствам послуги формування виділених команд програмістів для реалізації проєктів з інтеграцією продуктів лінійки IBM

Метою нещодавнього проєкту, виконаного нашими програмістами для телекомунікаційної компанії, була оптимізація системи обслуговування абонентів: її масштабування і підвищення продуктивності у зв’язку зі збільшенням потоку користувачів. При цьому, підприємством замовника було ухвалено рішення провести інтеграцію з сервісною шиною IBM Integration Bus V9.0.

Під час проєкту наші спеціалісти реалізували міграцію фронт-енду додатку на IBM Integration Bus V9.0 та його інтеграцію з бек-ендом, який реалізовано на основі технологій .Net.

Сімейство IBM Integration Bus (IBM WebSphere Message Broker) надає компоненти для універсальної основи інтеграції на базі технології Enterprise Service Bus (ESB). Різні варіанти реалізації дають змогу забезпечити зв’язок і здійснити перетворення в різнорідних ІТ-середовищах у компаніях будь-якого розміру і в будь-якій галузі. Вони працюють для широкої низки платформ.

Застосування комплексу IBM Integration Bus дало змогу нашим спеціалістам вирішити такі завдання замовника:

Компанія PNN Soft є бізнес-партнером IBM і надає висококваліфікованих спеціалістів для розробки програмного забезпечення для автоматизації бізнес-процесів підприємств. Ми готові обговорити Ваш проєкт у найкоротші терміни, щоб зв’язатися з нами, заповніть форму зворотнього зв’язку нижче.