Розробка E-Learning вебдодатків для онлайн навчання, тренінгу та тестування продавців-консультантів для торгових компаній

page main image

Наші спеціалісти мають багатий досвід у створенні програмного забезпечення для компаній на замовлення, для автоматизації процесів ознайомлення, навчання та перевірки співробітників, торгових представників і персоналу великих торгових і ритейл компаній.

Однією з послуг, які пропонує наша компанія на замовлення, є створення вебдодатків E-Learning для ознайомлення, інструктажу, навчання і тестування продавців-консультантів. Створювані нами вебдодатки дають змогу в зручній формі надавати користувачам доступ до навчальних матеріалів, а саме через інтернет-браузер, презентацію матеріалів у приємному графічному дизайні, а також онлайн-тест за підсумками ознайомлення з матеріалами. 

Особливо ефективний цей інструмент для торгових компаній, оскільки замовник отримує гнучкий інструмент для інструктажу великої кількості продавців-консультантів, введення їх на посаду, ознайомлення з історією, діяльністю, структурою компанії, продукцією і новинками, навчання правилам поведінки з клієнтами.

Вебдодатки включають такий функціонал:

Для створення вебдодатків ми обираємо сучасні технології, які найбільше підходять під проєкт: .Net, Java, HTML 5, Ajax, Flash і багато інших. Зв’яжіться з нами для отримання додаткової інформації, а також для замовлення послуги, заповнивши форму на сторінці Контакти.