Розробка вебдизайну при створенні корпоративних фронт-офісних CRM, ERP-систем під замовлення

page main image

Компанія PNN Soft займається створенням дизайну вебсайтів

Компанія PNN Soft займається створенням дизайну для вебсайтів

Наша компанія створює для клієнтів індивідуальний дизайн сайту з урахуванням усіх потреб, можливостей, виду діяльності та інших якостей і вимог замовника. Ми можемо запропонувати розробку вебдизайну для сайтів компаній різних напрямків і сфер діяльності. Перш ніж розпочати розробку дизайну сайту, наші фахівці разом із клієнтом вирішують усі питання, що стосуються майбутнього проєкту, його концепції та функціонального рішення.

На самому початку роботи над проєктом ми чітко визначаємо завдання і цілі, поставлені нашим клієнтом, вносимо свої пропозиції.

Ми не займаємося копіюванням чужих рішень, а завжди розробляємо принципово нові рішення, що максимально відповідають індивідуальним потребам кожного конкретного клієнта.

За бажання замовника дизайн майбутнього сайту може бути створений відповідно до вже наявного корпоративного стилю компанії або з використанням певних його елементів. Створення дизайну включає в себе комплексну розробку інтерфейсу, а саме: розташування всіх необхідних елементів, принципи навігації сайту, зручність користування інтерфейсом. Проміжні версії надаються замовнику для ознайомлення та внесення правок у будь-якому зручному для нього форматі. Кожен елемент дизайну проходить обов’язковий етап – затвердження замовником. Кінцевим продуктом є повністю розроблений дизайн всієї карти сайту, що відповідає всім заявленим вимогам замовника.