Створення презентаційних матеріалів, дизайну презентацій та Android/iOS промо-додатків під замовлення

page main image

Компанія PNN Soft розробляє дизайн презентацій для різних цілей та напрямків. Ми пропонуємо послуги з оформлення презентацій у PowerPoint та Flash.

Компанія PNN Soft розробляє дизайн презентацій для різних цілей і напрямків

Ми пропонуємо послуги з оформлення презентацій у PowerPoint та Flash. Створюючи дизайн, ми враховуємо всі побажання замовника, специфіку сфери діяльності та загальне призначення і цілі виробленого продукту.

Розробка дизайну презентації включає в себе:

Наші дизайнери створюють візуальне рішення презентації відповідно до концепції мульти-медіапрезентації.

Розробляються всі функціональні можливості, візуальні та звукові ефекти. Презентація може бути створена на основі матеріалів, наданих замовником, або зроблена «з нуля». Під час розроблення презентації враховуються всі заявлені побажання замовника та особливості проєкту. Кожна презентація є індивідуальним проєктом, ми не використовуємо у своїй роботі шаблонні рішення для дизайну.

Кожен етап роботи узгоджується із замовником, отже, всі правки вносяться протягом усього етапу роботи, що дає змогу досягти гарного поєднання інформації та якісної візуалізації. Кінцевим продуктом є готова презентація, набір усіх необхідних елементів, що використовуються в презентації.