Дослідження (R and D) можливостей розробки мобільних додатків для роботи з інфрачервоним портом HTC One

page main image

​Дослідницький Центр компанії PNN Soft займається розробкою і дослідженням нових технологій, пошуком рішень для різних завдань  зі створення мобільних додатків під сучасні мобільні платформи: Android, iOS

Під час реалізації проєкту зі створення мобільного застосунку – універсального пульту дистанційного керування через інфрачервоний порт для різних пристроїв, фахівці нашої компанії отримали доступ до середовища розробки від компанії HTC – Software Development Kit OpenSense (OpenSense SDK).

OpenSense SDK має функції, що описують доступ до ІЧ-порту HTC One, який необхідний для з’єднання пристроїв. Частина інструментів необхідних нашим розробникам – IR API (IR, Infrared – інфрачервоний, ІЧ). Попри потужний набір функцій SenseTV, «розумного» додатку, що дає змогу керувати телевізорами та STB-приставками, він не охоплює всіх пристроїв, які мають ІЧ-порт. А сюди входять DSLR-камери, принтери та величезна кількість іншої техніки.

Метою наших фахівців є розробка універсального рішення – мобільного застосунку для власників HTC One – універсального пульту дистанційного керування. Під час дослідження API-інтерфейсу, що надається компанією HTC, наші розробники виявили, що надані ним можливості для розробників досить обмежені, а велика кількість протоколів ІЧ-портів не дає можливості охопити всі пристрої, що виключило можливість створення універсального пульта керування.

Компанія PNN пропонує послуги розробки мобільних додатків під Android, iOS, BlackBerry. Одним із напрямів діяльності є розробка програмного забезпечення на замовлення з використанням технологій Java, .Net, C++, зокрема з використанням продуктів IBM, Microsoft, Oracle. З використанням технологій Java, .Net, C++, зокрема з використанням продуктів IBM, Microsoft, Oracle.

Зв’яжіться з нами для отримання додаткової інформації, а також для замовлення послуги,заповнивши форму на сторінці Контакти.