Використання баз даних PostgreSQL для розробки корпоративних додатків, таких як ERP і CMS

page main image

Компанія PNN Soft надає професійні послуги з розробки корпоративних додатків із застосуванням баз даних і систем управління бізнес-процесами.

Відповідно до вимог замовника, для створення баз даних ми використовуємо як відкриті, так і комерційні системи керування базами даних: PostgreSQL, Oracle, MS SQL Server, Sybase, OLAP, MS Access, MySQL. 

Технології Oracle дають змогу створювати потужні комерційні, корпоративні бази даних.

PostgreSQL – вільно розповсюджувана СУБД (система управління базами даних) з відкритим вихідним кодом, орієнтована головним чином на роботу в UNIX-подібних системах. Застосування системи управління базами даних PostgreSQL для реалізації деяких проєктів, дозволяє нашим спеціалістам розв’язувати різні задачі, зокрема оптимізувати спілкування з базами даних під час опрацювання рекурсивних запитів.

Досвід, компетенції, наявність готових рішень і засобів автоматизації процесу розробки дають нам змогу створювати замовлені бази даних швидко, якісно і з розумною вартістю.

Зв’яжіться з нами для отримання додаткової інформації, а також для замовлення послуги, заповнивши форму на сторінці Контакти.