Розробка ERP-систем для бізнес-додатків

page main image

За останні кілька років спеціалізована ERP-розробка стала незамінною частиною ПЗ для великих підприємств. Ринок ERP-систем активно зростає: очікується, що до 2024 року його загальний розмір перевищить близько 50 мільярдів доларів. 53% експертів у сфері ІТ вважають ERP і CRM пріоритетними напрямками для інвестицій.

Система ERP працює як центральна база даних, яка допомагає автоматизувати бізнес-процеси. ERP збирає дані з різних відділів, як-от виробництво, бухгалтерський облік, продажі, ланцюжок поставок, взаємодія з клієнтами та HR. У результаті співробітникам не потрібно витрачати години на пошук необхідної інформації або виконання механічної роботи. Програмне забезпечення — насамперед інструмент об’єднання співробітників, процесів і технічних фахівців у компанії. Але як підібрати ідеальне корпоративне програмне забезпечення? Почнемо нашу статтю з опису різних типів ERP-систем і поточних тенденцій розробки.

Enterprise resource planning (ERP) software

Хоча ERP належить до категорії бізнес-рішень, ERP-системи можуть об’єднувати кілька модулів для вирішення комплексних завдань. Наприклад, компанії-виробники продукції зазвичай використовують модулі бухгалтерського обліку, CRM (управління взаємовідносинами з клієнтами), системи інвентарю та управління замовленнями. Платформа для управління проєктами, автоматизації послуг, система бухгалтерського набору, облік і CRM — обов’язковий набір для компаній сфери послуг.

Які основні типи сучасних ERP-систем?

Зараз інструменти для колаборацій і кастомізовані елементи — необхідність для ERP. Дедалі більше провідних компаній переходять на хмару через її гнучкість і необмежений простір для зберігання. І, звичайно ж, складно уявити сучасну ERP без інтелектуальних систем, доповненої реальності, Інтернету речей та штучного інтелекту. Статистика показує, що до 2022 року 65% керівників компаній інтегрують ШІ в ERP-системи. Штучний інтелект — це надійне рішення для застосунків розпізнавання мови та зображень, транспортних і навігаційних рішень. 

Основні переваги розробки бізнес-додатків

Business applications' development

Розробка ERP-системи: ключові складові бізнес-додатків

dedicated-enterprise-resource-system-development

1. Системи бухгалтерського обліку

Призначені для безперервного збору, реєстрації, а також узагальнення інформації про компанію в грошовому еквіваленті. Також платформа допомагає підприємствам виплачувати податки онлайн.

2. Відстеження виробничого процесу

Крім виконання функції контролю бюджету, витраченого на виробничий процес, бізнес-додатки відстежують життєвий цикл продукту, допомагають планувати закупівлі витратних матеріалів і комплектуючих, розподіляти співробітників, виявляти ознаки технічних проблем.

3. Системи управління ресурсами 

Керувати ресурсами необхідно, щоб аналізувати видатки та запобігати додатковим витратам.

4. Рішення для управління ланцюгами поставок

Ця складова відстежує продукти, поки вони проходять через ланцюжок поставок. SCM об’єднує додатки для планування ланцюжка поставок, управління складом і зв’язку з постачальниками.

5. CRM-системи

Побудова системи управління взаємовідносинами з клієнтами, спрямованої на поліпшення взаємовідносин з наявними та потенційними клієнтами.

6. Бізнес-аналітика

BI охоплює всі стратегії та технології, які компанії використовують для аналізу бізнес-даних, що оптимізує процес ухвалення рішень.

7. HR-платформи 

Якщо прагнете керувати роботою відділу кадрів і запускати стратегічні ініціативи швидше й точніше, розробка систем HR буде для вас корисною.

8. Аналітика та звітність

Звіти по всіх підрозділах компанії значно спрощують роботу з базами даних.

Ми надаємо надійні ІТ-рішення для підприємств

IT outsourcing department, outsourcing implementation

PNN Soft надає клієнтам надійне програмне обслуговування. Ми реалізували понад 1000 стабільних проєктів для різних галузей, включно з мобільними та десктопними додатками. Компанія має 20-річний досвід побудови високоефективних рішень, ми постійно вдосконалюємо свої навички для створення передових вебпродуктів. Забезпечення безпеки додатків на замовлення — головне завдання.

Ми завжди в пошуку інноваційних рішень, що відповідають потребам окремих компаній. Тому ми знаємо, які технології принесуть успіх різним клієнтам.

PNN Soft використовує методології RAD, Scrum та Agile для забезпечення постійного зв’язку із замовниками та побудови гнучкого виробничого процесу. До наших Agile-команд професіоналів входять розробники програмного забезпечення, тестувальники, дизайнери графічного інтерфейсу, технічні копірайтери та менеджери.

Задумуєтеся про розробку програмного забезпечення для Вашого підприємства? Заповніть форму нижче.