Конвертація Flash у HTML5 під час розробки корпоративних вебдодатків і мобільних додатків для iOS (iPhone, iPad) і Android

page main image

Часто користувачі мобільних пристроїв стикаються з проблемами відсутності підтримки Flash-розширення на пристроях, що працюють під управлінням операційних систем iOS (iPhone, iPad). Не всі сучасні пристрої (наприклад, мобільні) можуть працювати з великоваговими плагінами, такими як Adobe Flash, а деякі ОС (наприклад, на базі Linux) некоректно з ними працюють. HTML 5 здатний розв’язати ці проблеми, надавши новий кросплатформний стандарт. 

Сучасні технології розробки вебдодатків, як-от HTML5, CSS3, а також можливості мови JavaScript дають змогу «перевести» функціонал flash-додатка у вебдодаток для відображення в браузерах. На сьогодні, формат html5 підтримують багато браузерів, як-от Apple Safari (версії 5.0+), Mozilla Firefox (версії 3.6+), Opera (версії 10.0+), Google Chrome (версії 5.0+) та інші.

Водночас під час конвертації flash в html5 ви не тільки уникаєте недоліків, властивих flash-додаткам, ви так само отримуєте низку вкрай важливих переваг, а саме:

Компанія PNN пропонує послуги з конвертації flash-додатків у HTML5. Розробники компанії продемонстрували свій професіоналізм, виконавши адаптацію промо-ролика Flash-анімації, яку було розроблено на замовлення на базі Adobe Flash для французької компанії, у презентаційний вебсайт на базі технології HTML5.

Під час реалізації цього проєкту застосовувалися технології CSS3, JavaScript і HTML5. У новому додатку було реалізовано анімацію, плавні переходи, візуальну реакцію на дотик та інші ефекти.

Процес конвертації складався з таких етапів:

У процесі розробки ПЗ на замовлення ми не використовуємо безкоштовні програми конвертації flash в HTML, оскільки результат роботи цих програм часто не відповідає вимогам до якості готового продукту. Перерахований процес займає від одного тижня до декількох, залежно від складності програми.

Якщо Ви зацікавилися конвертацією flash-додатку в HTML – просто зв’яжіться з нами і ми надамо Вам детальнішу інформацію та приклади наших робіт.