Компанія PNN Soft презентувала серію своїх мобільних розробок на міжнародній виставці CeBIT 2013

page main image

5-9 березня 2013 року, представники нашої компанії взяли участь у найважливішій у галузі інформаційних технологій, телекомунікацій та електроніки міжнародній виставці – CeBIT 2013, що проходила в місті Ганновер, Німеччина. Організаторами виставки виступили Deutsche Messe AG. 

CeBIT (Цебіт) є однією з провідних галузевих виставок, на якій демонструються нові цифрові технології та телекомунікаційні рішення, що використовуються як для дому, так і для офісу. Слід зазначити, що на сьогоднішній день ринок інформаційних технологій і телекомунікацій переживає бурхливе зростання, у зв’язку з чим вже не перший рік виставку CeBIT відвідують провідні світові фахівці та професіонали галузі. CeBIT проводиться в Ганновері щорічно з 1986 року, при цьому щоразу виставка присвячена новій ключовій темі. Після «хмарних» технологій у 2011 р. і Managing Trust у 2012 р. CeBIT 2013 ставить у центр уваги «Shareconomy», серед інших тем: Social, Mobile, Cloud, Smart, Digital Lifestyle.

На виставці ми представили ІТ-послуги компанії, а також програмні розробки – мобільні додатки під Android та iPad. Компанія PNN працює на ринку ІТ-послуг з 2001 року, надаючи розробку програмного забезпечення на замовлення, корпоративні ІТ-рішення для різних галузей: фінанси, телекомунікації, освіта, охорона здоров’я, маркетинг і торгівля.

Найбільший інтерес на виставці викликали мобільні розробки компанії для автомобілістів – Android додаток OBD Авто Лікар, що дає змогу зчитувати динамічні та збережені параметри OBD системи автомобіля; Щоденник Здоров’я (Health Diary), для регулярного відстежування різних параметрів здоров’я. Актуальним стало програмне рішення компанії для дистанційного навчання і тестування ПроТОС (E-learning). Крім цього, ми презентували мобільний додаток для любителів швидкої їзди – Street Racing Спідометр та останню розробку компанії – розвиваючу гру для дітей – «Збери картинку». Також відвідувачів виставки цікавила співпраця з компанією в напрямку аутсорсингу розробки програмного забезпечення.

Цього року на 450,000 м² виставки CeBIT розмістилися близько 4100 компаній-експонентів і 850 000 відвідувачів із 70 країн світу. Наша компанія стала єдиною компанією з Києва, що презентувала свої ІТ-послуги на міжнародній виставці за підтримки швейцарської організації «SIPPO», разом з двома іншими компаніями з України (ISD, Дніпропетровськ та INP, Житомир). Крім того, на спільному стенді «SIPPO» були представлені ІТ-компанії з В’єтнаму, Косово, Македонії та Румунії. Швейцарська програма заохочення імпорту «SIPPO», надає підтримку компаніям, які відповідають певним критеріям, щоб отримати доступ до швейцарського та європейського ринків шляхом надання необхідної інформації, консультацій та навчальних курсів щодо участі та представлення компанії на міжнародних виставках.

Серед інших учасників виставки нам вдалося обмінятися досвідом з ІТ-компаніями з Польщі, Німеччини, Швейцарії, Латвії, а також інших європейських і азіатських країн. З професійного погляду CeBIT пропонує нові технології та сучасні ІТ-тенденції, які будуть доступні в майбутньому. Їх розуміння, і застосування на досвіді є основною метою присутності та презентації нашої компанії в Німеччині. Ми вважаємо, що виставка є додатковою можливістю відкриття нових ринків і присутності компанії на міжнародному рівні.