Аутсорсинговий центр розробки ESB з використанням продуктової лінійки IBM WebSphere 7.0. і 7.5.

page main image

Компанія PNN Soft є бізнес-партнером компанії IBM і пропонує послуги з організації виділених команд розробників для реалізації проєктів з автоматизації бізнес-процесів підприємств, створення ESB-систем, корпоративних інтернет-порталів, з використанням лінійки продуктів IBM WebSphere. 

Наші команди розробників складаються з аналітиків, програмістів і тестувальників, які мають великий досвід ведення проєктів для іноземних замовників з використанням продуктів IBM WebSphere. ESB (WebSphere Enterprise Service Bus) – корпоративна шина даних, на якій розміщуються всі сервіси з бізнес-логікою

WebSphere Enterprise Service Bus:

Наша спеціалізація охоплює: 

Основні напрямки для банків:

Використовуючи технології IBM, команди розробників PNN створюють системи, які забезпечують функціональність для інтеграції внутрішніх і зовнішніх корпоративних сервісів підприємства. Окрім того, використання технології WebSphere Enterprise Service Bus (ESB) – корпоративної шини підприємства, як комунікаційної інфраструктури для інтеграції додатків і сервісів, дає змогу розробляти сервіс-орієнтовану архітектуру (SOA).

Використання промислової технології J2EE, для реалізації проєктів на основі технологій IBM, дає нам змогу забезпечити високу продуктивність, надійність, масштабованість і гнучкість. Щоб отримати додаткову інформацію та обговорити деталі Вашого проєкту розробки софтузв’яжіться з нами.