Аутсорсинговий центр розробки Android-додатків з використанням Java-технології

page main image

Аутсорсинговий центр розробки мобільних додатків під Android від компанії PNN Soft пропонує послуги реалізації проєктів зі створення мобільних додатків під Android

Центр Android-розробки включає керівників проєкту, які займаються комунікацією із замовником, аналізом і оцінкою трудовитрат, а також складанням технічного завдання за необхідності; команд програмістів, дизайнерів інтерфейсу і фахівців із забезпечення якості. Члени команди володіють хорошими навичками і досвідом створення мобільних додатків під Android з використанням Java-технології.

Наша команда фахівців стане чудовим рішенням, якщо вам необхідні ресурси, залучені до процесу розробки та отримання якісного програмного продукту в короткі терміни. Процес розробки мобільних рішень у нашій компанії вирізняється високим рівнем прозорості, безпеки, гнучкості та масштабованості. У процесі розробки ми використовуємо Agile (Scrum) методологію (або інші гнучкі способи ведення проєктів згідно з вимогами замовника), надаючи нашим клієнтам можливість повного контролю процесу розробки програми на будь-якому етапі.

Ми забезпечуємо повний цикл розробки: від аналізу вимог до розробки кінцевого продукту та його підтримки:  

Аутсорсинговий центр розробки від компанії PNN Soft має великий досвід створення Android-додатків для різних сфер діяльності: реклами та маркетингу, охорони здоров’я, навчання, телекомунікацій, транспортної сфери та інших.

Вибір компанії PNN як надійного партнера у сфері аутсорсингу розробки мобільних додатків для Android забезпечить отримання оптимального рішення в найкоротші терміни.