Створення мобільних додатків для планшетних пристроїв Android/iPad

page main image

Додатки для планшетів — чудова можливість створити або оптимізувати ваш бізнес!

Планшети на базі Android та iOS дають нові можливості для маркетологів та власників бізнесу в контексті створення корисних додатків, розміщення реклами та реалізації інших маркетингових програм.

PNN розробляє інтеграційні рішення для планшетних пристроїв. Наша команда складається з висококваліфікованих професіоналів, що спеціалізуються на розробці якісних застосунків під Android, BlackBerry, iPhone, iPad тощо. PNN має досвід розробки як незалежних мобільних рішень, так і складних комплексів, що включають серверні компоненти, інтеграцію з наявними системами та сайтами.

Ми досконало володіємо новітніми інструментами та технологіями розробки застосунків для планшетних і мобільних пристроїв:

PNN пропонує розробку таких додатків:

Наша компанія може розробити застосунок будь-якого напряму та складності. Від промо-додатків для рекламних компаній та акцій до складних інформаційних систем, що мають складну архітектуру. Наша здатність виконувати проєкти в стислі терміни, відмінна якість кінцевого продукту і конкурентоспроможні ціни роблять компанію PNN найкращим партнером у розробці планшетних додатків.