Розробка корпоративних систем моніторингу, обліку та стягнення боргів для колекторських компаній і банків

page main image

Компанія PNN спільно з румунською командою розробників створює програмне забезпечення – міжнародну систему стягнення боргів, яка забезпечує повний цикл стягнення боргів від прострочення погашення до випуску ордера на виконання судової постанови і до остаточного рішення.

Система допоможе знизити загальні витрати на впровадження і супровід, і, таким чином, підвищити ефективність організації завдяки розширеному функціоналу стягнення боргів, інтеграції незалежної компанії, а також допомозі в ухваленні рішень. Система дає змогу відстежувати та керувати стягненням збитків і відшкодуванням прибутку.

Ця система є клієнт-серверним додатком на основі ОС Windows, і забезпечує повний життєвий цикл зі збирання боргів завдяки широкому функціоналу, починаючи від генерації рахунків і управління регістрами, аж до судочинства.

Автоматизована система використовується у великих організаціях, надаючи одночасний доступ до застосунку понад 300 операторам. Крім того, цей застосунок обслуговує понад 10.000 колекторів. Обмеження залежать від мережі комунікацій та апаратної платформи компанії. Система є потужним додатком із широкими можливостями модифікації та розширення.

Ця система з’єднується з внутрішніми системами компанії через ODBC, FTP, XML, виклики віддалених процедур (RPC).

Функціонал системи стягнення боргів:

Бізнес логіка:

Технічні особливості: