Розробка програми для автомобілістів OBD Car Doctor для діагностики параметрів авто в режимі реального часу

page main image

У 2012 році компанія PNN Soft опублікувала на Android Market власну розробку – OBD Авто Лікар

На сьогоднішній день у цього корисного додатку для Android вже понад 16 тисяч користувачів. Він дає змогу аналізувати стан різних підсистем автомобіля в режимі реального часу за допомогою смартфона і спеціалізованого адаптера.

Можливості програми OBD Авто Лікар:

Параметри діагностики. Параметри двигуна і авто в режимі реального часу: швидкість, число обертів, температура, лямбда (корекція режиму двигуна), а також інші різні сенсори вашого авто. Здійснює перевірку і контроль індикатора помилок двигуна – зчитує і очищує коди помилок, а також інших збережених параметрів.

Увага! Для роботи програми потрібен OBD-II Bluetooth адаптер на базі контролера ELM 327 або сумісний. Також, для отримання точних даних ми рекомендуємо уникати одночасного запуску декількох програм читання OBD,  водієві потрібно переконатися, що інші додатки не тримають в активному стані підключення до OBD.

Компанія PNN планує вдосконалення наявного застосунку і з цією метою пропонує користувачам надсилати OBD-II параметри автівки, які будуть враховані при створенні нової версії додатку. Безпосередньо на сторінці налаштування застосунку можна заповнити інформацію про авто та надіслати в розділі “Загальна інформація”. 

Додаток OBD Авто Доктор відкриває лінійку розробок компанії PNN для автомобілістів. Так, наступним корисним додатком є Street Racing Спідометр, для вимірювання часу розгону автомобіля. Крім того, ми пропонуємо розробку мобільних додатків на замовлення.