Застосування моделі Dependency Injection під час розробки та тестування додатків із застосуванням технологій Java, .Net

page main image

Наші спеціалісти застосовують сучасні та надійні технології, як для розробки програмного забезпечення, так і для тестування реалізованих систем

Одним із принципів об’єктно-орієнтованого проєктування та програмування додатків, які застосовуються нашими програмістами, є модель Впровадження Залежностей (DI, Dependency Injection).

Досвід роботи наших спеціалістів з цим принципом включає використання різних бібліотек DI, зокрема бібліотека Ninject. Цей інструмент простий і легкий у застосуванні, крім того Ninject вимагає для свого функціонування мінімальної конфігурації, що дає змогу нашим програмістам ефективно скоротити час розробки.

Застосування моделі Впровадження Залежностей в об’єднанні з бібліотекою Ninject дає можливість розробляти вебдодатки, програмний код яких легко піддається тестуванню, що дає змогу проводити тестування під час розробки додатків, а відповідно на ранніх стадіях виявляти неточності та виправляти їх. Крім того, цей підхід дає можливість автоматично тестувати різні модулі програм незалежно.

Ми застосовуємо цей підхід під час проєктування, розробки та тестування складних вебдодатків і систем, їхнього коду та інтерфейсів.

Такий підхід дає змогу реалізовувати складні системи ефективно і якісно в короткі терміни, а також полегшує підтримку розроблених нами систем надалі.

Компанія PNN пропонує послуги розробки програмного забезпечення на замовлення для різних галузей і сфер діяльності із застосуванням сучасних і надійних технологій. Усі наші спеціалісти мають високу кваліфікацію та готові розпочати роботу над вашим проєктом. Ми індивідуально підходимо до потреб та особливостей кожного проєкту, якщо Вас зацікавили наші послуги, напишіть нам, скориставшись формою зворотнього зв’язку нижче.