Використання технологій Node.js, Socket.OI і WebSockets під час реалізації функції комунікації в реальному часі, зокрема онлайн чату

page main image

Наша компанія пропонує оптимальні умови взаємодії із замовниками та надає виділені команди програмістів для реалізації проєктів розробки ПЗ під замовлення

Досвід розробки наших спеціалістів охоплює створення вебдодатків, кросдоменних додатків, комплексних додатків, що забезпечують надсилання повідомлень великій кількості користувачів і комунікацію користувачів у режимі реального часу. Це можуть бути вебсервіси для онлайн-чату, чат-кімнати та інші.

Наші спеціалісти враховують усі особливості та вимоги такого роду систем, а саме:

Під час реалізації такого роду систем найоптимальнішим ми вважаємо застосування декількох технологій у поєднанні: WebSockets + Node.js + Socket.OI. Ці технології є ідеальним рішенням під час реалізації додатків для обміну великим обсягом даних між великою кількістю користувачів.

Node.js – це програмна платформа, побудована на мові JavaScript, що ефективно спрощує роботу програмістів. Платформа якісно розширює можливості JavaScript технології, роблячи її гнучкішою для взаємодії з пристроями введення-виведення інформації, підключення зовнішніх бібліотек, написаних різними мовами.

WebSocket – це розширення протоколу HTTP, який відповідає за обмін даними. WebSocket Protocol забезпечує двосторонній зв’язок між вебдодатками та вебсерверами. Протокол дає повну свободу в обміні даними, оскільки підтримується більшістю сучасних браузерів: Internet Explorer 5.5+, Safari 3+, Google Chrome 4+, Firefox 3+, Opera 10.61+, iPhone Safari, iPad Safari, Android WebKit, WebOs WebKit.

Усе це дає нам змогу реалізовувати системи комунікації через Web у реальному часі, тобто здійснювати з’єднання з нульовою затримкою між вебклієнтами та серверами. Кінцевий ефект полягає в тому, що дані та сповіщення можуть передаватися між браузерами та вебсерверами без затримки, і більше немає потреби в додаткових запитах.

Застосування сучасних технологій WebSockets + Node.js дає змогу нашим програмістам досягти:

Якщо Вас зацікавила розробка ПЗ у нашій компанії, опишіть нам Ваш проєкт, скориставшись формою зворотного зв’язку нижче.