Розробка систем нарахування бонусів та інтеграція з корпоративними CRM, ERP, CMS системами для торгових, телекомунікаційних компаній і банків

page main image

Наша компанія розробляє системи для нарахування бонусів, а також здійснює інтеграцію таких систем з корпоративними системами підприємств (CRM, ERP, CMS)

Наш досвід охоплює створення рішень для великих торгових, телекомунікаційних компаній і банків, що налічують сотні тисяч торгових представників, дистриб’юторів, партнерів, внутрішніх співробітників тощо.

Створювані нами системи дають змогу вести автоматичний облік активності дистриб’юторів компанії і надалі використовувати цю інформацію для проведення мотиваційних акцій, бонусних програм тощо. 

Наш досвід включає розробку різного функціоналу відповідно до вимог замовника, зокрема таку функціональність:

При комплексному створенні програмного забезпечення на замовлення, ми використовуємо технології Java EE (Java), .Net (C#), C++, ASP.NET С#, JavaScript та інші сучасні технології.

Ми також пропонуємо розробку рішень на основі продуктів Microsoft, IBM і Oracle.

Детальніше з проєктами розробки корпоративних інтернет систем під замовлення Ви можете ознайомитися на сторінці Портфоліо нашого сайту.