Ручне тестування графічного інтерфейсу під час розробки додатків для мобільних пристроїв Android, iOS, Windows і BlackBerry

page main image

Розробка додатків для мобільних пристроїв у компанії PNN Soft передбачає не тільки процес розробки мобільних додатків, а й вебдодатків, які тим чи іншим чином обробляються на стороні клієнта (JavaScript) або сервера. Відділ тестування компанії PNN перевіряє якість ПЗ методом ручного тестування – це найбільш трудомісткий і водночас найефективніший вид тестування.

Ми маємо великий досвід у сфері ручного тестування графічних інтерфейсів під час розробки додатків для мобільних пристроїв.

Ми надамо вам професійну та ефективну команду тестувальників для контролю якості програмного забезпечення будь-якої складності.

Тестування вручну, мабуть, найефективніше, хоча й потребує найбільших зусиль, особливо тестування мобільних додатків справді може бути не простим завданням через велике розмаїття платформ для розробки:

Ручне тестування може виявитися більш підходящим якщо:

Таким чином, у короткостроковій перспективі ручне тестування є більш ефективним, оскільки у вас немає готових автоматизованих тестів, на написання яких часто потрібен додатковий час. Поки що не знайдено способу, який може автоматизувати оцінку юзабіліті та привабливості мобільного додатку для кінцевого користувача. В ідеалі тестування вручну є одним із завершальних етапів життєвого циклу розробки мобільного додатку. Для більш детальної інформації про послугу розробки та тестування мобільних додатків, будь ласка, зв’яжіться з нами за контактами на сайті.