Створення мобільного iPhone-додатку для оперативного розсилання конфігурованих повідомлень про події та інциденти на списки контактів

page main image

Наші фахівці реалізовують проєкти зі створення програм під iOS з використанням технології Objective-C

Не так давно наша компанія реалізувала проєкт зі створення мобільного застосунку, що дає змогу фіксувати та інформувати (створювати, редагувати інформаційні повідомлення та надсилати онлайн-звіти на списки електронної пошти) про стан різних об’єктів.

Додаток на замовлення від компанії PNN, розроблений для іноземної компанії та працює на iPhone.

Цей застосунок є найбільш інноваційним інструментом інструктажу з техніки безпеки, моніторингу та аналізу. За допомогою програми здійснюється оперативний обмін інформацією про події та інциденти. У поєднанні з рекомендаціями щодо вирішення, ця інформація є дуже важливою для підвищення безпеки.

Додаток зроблено у вигляді анкети, в яку потрібно внести дані про інцидент. Таким чином, користувачі можуть реєструвати випадки порушень, інцидентів, різних неполадок і оперативно надсилати їх на сервер безпосередньо з місця подій. Повідомлення генерується автоматично і надсилається команді модераторів компанії, які перевірять його та здійснять відповідні заходи.  

Наші фахівці завжди раді взятися за новий проєкт розробки мобільного додатку, Ваша компанія може стати нашим клієнтом. Для цього Вам всього лише потрібно заповнити форму зворотнього зв’язку, вказавши всі особливості майбутнього застосунку.